Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sait Halim Paşa Yalısı Düğün Fiyatları, Düğün Organizasyon Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Herkesin hayalindeki düğün farklıdır. Bazı çiftler otelde düğün yapmak isterken bazıları kır düğünü tercih ederler. Tarihi dokuları seven ve tarihi yerlerde bulunmaktan zevk alanlar ise sarayları ya da yalıları tercih ederler. Eğer siz de tarihi bir mekanda düğün yapmanın tadını çıkartmak istiyorsanız Sait Halim Paşa Yalısı düğün fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.


Sait Halim Paşa Yalısı Düğün Fiyatları

Sait Halim Paşa Yalısı düğün fiyatları, düğününüze katılacak kişi sayısına göre değişiklik gösterebilir. Bu tarz mekanlarda kişi başı fiyat verilir ve seçtiğiniz menüye göre de fiyat değişir. Düğününüze gelecek kişi sayısını belirledikten sonra net bir fiyat alabilirsiniz.


Yalının Tarihçesi

Yalı, Osmanlı’nın son döneminden bugüne kadar gelmiş. 1863 yılında inşaa edilen yalı daha sonra Mısır Valisi Kavalalı Mehmet Ali Paşa’nın büyük oğlunun mülkiyetine geçmiş. Zaman içinde tadilatlar, yangın ve restorasyon çalışmaları gören yalı, zamanında Başbakanlık resmi konuk evi olarak da kullanılmış. Günümüzde ise düğün, toplantı ve davetlerin aranın mekanlarından biri haline gelmiştir.


Organizasyonu Dert Etmeyin

Eğer bir yalıda düğün yapacaksanız organizasyon oldukça önemli bir konudur. Bütün ayrıntıların düzgün bir şekilde organize edilmesi gerekir ve düğün günü hiçbir çift bunlarla uğraşmak istemez. Ayrıca burası tarihi bir mekan olduğu için, bu mekanı iyi bilen birilerinin organizasyonu yapması daha doğru olur. Sait Halim Paşa Yalısı’nın kendi organizasyon ekibi var ve düğününüzün organizasyonunu da onlar yapıyor.


Düğüne Tekneyle Giriş Yapın

Düğününüze etkili bir giriş yapmak isterseniz, iskelesi olan bu mekana deniz yoluyla ulaşabilirsiniz. Bu girişi siz de misafirleriniz de asla unutmayacaklar. Tekneyle giriş yapmak için mekanın organizatörleriyle görüşebilirsiniz.


Düğün Pastanız Usta Ellere Emanet

Düğün, pastasız olmaz. Düğün pastanızın nasıl bir pasta olmasını hayal ediyorsanız mekanın usta pasta şeflerine anlatın. İstediğiniz özelliklere sahip, tadı damağınızda kalacak bir pastayla düğünü taçlandırın.


Yemek Menüleri Ödüllü Aşçıların Elinden Çıkıyor

Bu yalının menüsünde sınır yok. Menüyü kendileri belirlemiyor. Siz menünüzde ne olmasını istiyorsanız misafirlerinizin tabağında onlar oluyor. Ödüllü aşçılarla beraber hazırlayacağınız menünüz dillere destan olacak. Sait Halim Paşa Yalısı düğün fiyatları da menü seçiminden etkileniyor.


Anları Ölümsüzleştirin

Yalıya adım attığınız andan düğününüzün bittiği ana kadar fotoğraf ekibi, sizin fotoğraflarınızı yalının en güzel noktalarında çekiyor ve bu güzel anlar, ölümsüz birer anı haline geliyor.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sait Halim Paşa Yalısı Düğün Fiyatları, Düğün Organizasyon Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 15 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?