Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Cemile Sultan Korusu Düğün Fiyatları 2023, Düğün Organizasyon Ücretleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün için tercih edeceğiniz mekanın doğa içinde olmasını istiyorsanız korular sizin için en uygun yerlerdir. Bütün korularda düğün yapma imkanı olmasa da Cemile Sultan Korusu'nda bu imkan verilmiş. İstanbul'da yaşıyorsanız ve doğayla iç içe bir düğün planlıyorsanız Cemile Sultan Korusu düğün fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.


Cemile Sultan Korusu Düğün Fiyatları

Cemile Sultan Korusu düğün fiyatları, korunun içinde tercih ettiğiniz yere göre değişiyor. Ayrıca misafir sayınıza ve düğününüzü yapacağınız tarihe göre de farklı fiyatlar verilebilir. Düğün tarihini kesinleştirdikten ve davetli sayısını netleştirdikten sonra yetkililerden bilgi alabilirsiniz.


Cemile Sultan Korusu'nun Tarihçesi

Cemile Sultan Korusu, adını Sultan Abdülhamit'in kızlarından biri olan Cemile Sultan'dan almış. II. Abdülhamit 1876'da Kandilli'deki Sahil Sarayı'nı kardeşi Cemile Sultan adına satın almış. Cemile Sultan, 1914'de vefat etmiş, sarayı ise oğlu Celalettin Bey'e bırakmış. Saray, vergilerin fazla olması nedeniyle yıktırılmış. Ardından 1944'de Cemil Filmer'e satılmış ve 1952 yılında yanmış. Nihayetinde İstanbul Ticaret Odası ve Sosyal Hizmetler Vakfı, Cemile Sultan Korusu'nu kiralamış..


Havuzbaşı

Havuzbaşı, 250 kişiden 650 kişiye kadar olan yemekli davetler için kullanılıyor. Hem havuzbaşında düğün yapmak isteyen hem de boğaz manzarasının tadını çıkartmak isteyenler Cemile Sultan Korusu'nun bu bölümüne bayılacaklar.


Kırtepe

Kırtepe, biraz daha düşük kapasiteli bir yer. 150 kişiden 350 kişiye kadar olan yemek ve kokteyl davetleri için burayı tercih edebilirsiniz. Kokteyl ikram süresi 2,5 saat ve Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar yapılıyor. Boğaz manzarası Kırtepe'den de görülebilir.


Şehzade

Şehzade, 100 kişiden 650 kişiye kadar olan kokteylli davetler için kullanılıyor. Hafta sonu 13:30-16:00 veya 18:00-20:30 saatleri arasında yapılan davetler için tercih edilebilir. Korunun en romantik yeri burası ancak boğaz manzarası buradan görülmüyor.


Cemile Sultan Korusu Düğün Fiyatları ve Organizasyon Hizmetleri

Cemile Sultan Korusu için yapacağınız davetlerde sadece mekanın belirlediği firmalarla çalışabiliyorsunuz ancak alternatif çok olduğu için tercih imkanınız da fazla.


Cemile Sultan Korusu Düğün Fiyatları

Cemile Sultan Korusu düğün fiyatları, tercih ettiğiniz mekana, menünün içeriğine ve misafir sayınıza göre değişiyor. Fiyat, kişi başı 200-250 TL arasında ancak net bir fiyat için korunun yetkilileriyle görüşmelisiniz.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Cemile Sultan Korusu Düğün Fiyatları 2023, Düğün Organizasyon Ücretleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 15 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?