Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hidiv Kasrı Düğün Fiyatları 2023 ve En İyi Hidiv Kasrı Düğün Fotoğrafları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Tarihi mekanlardan hoşlanıyorsanız düğününüzü de tarihi bir mekanda yapabilirsiniz. Eski bir kasrın ya da yalının bahçesinde düğün yapmak, tarihi mekanları sevenler için çok hoş olabilir. Hidiv Kasrı'nda düğün yapmak istiyorsanız Hidiv Kasrı düğün fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.


Hidiv Kasrı Düğün Fiyatları 2021

Hidiv Kasrı, tarihi bir mekan ve bu mekanda düğün yapılabiliyor. Mekanın hoş bir dokusu var. Bu mekanda kır düğünü yapma imkanınız da var. Hem tarihi mekanda düğün yapmanın tadını çıkarabilir hem de kır düğünü yapma hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Hidiv Kasrı'nın Tarihçesi

Hidiv Kasrı, Beykoz'da yer alıyor. 1907 yılında yapılmış. Mısır'ın son hıdivi Hilmi Paşa tarafından yaptırılmış. Hidivlik makamı, Osmanlı'da Mısır valilerine verilen bir ünvan. İtalyan bir mimar tarafından inşaa edilmiştir ve dönemin mimari tarzına uygun bir yapısı vardır. Bu sebeple de oldukça büyüleyici bir tasarıma sahiptir. Bu büyüleyici tasarım hidiv kasrı düğün fotoğrafları için harika bir atmosfer oluşturabilir.


Hidiv Kasrı Düğün Menüsü

Hidiv Kasrı'nda düğün yapmak istiyorsanız sizi düğün menüsü hakkında da bilgilendirmek isteriz. Hidiv Kasrı'nda düğün yapacaksanız önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Yemekli düğünler için mutfağından faydalanabilirsiniz. Restoranında alkol servisi yapılmıyor. Keçiboynuzu şerbeti, nar şerbeti, demirhindi şerbeti gibi kendine özgü içecekler servis ediliyor. Nohut aşideli paşa kavurması, hıdiv kebap, beyzade bonfilesi gibi farklı lezzetleri de takmak mümkün. Tüm bu bilgileri aldıktan sonra Hidiv Kasrı düğün maliyeti konusunda daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Hidiv Kasrı'nın İçinde Düğün Yapılıyor Mu?

Hidiv Kasrı kristal salon içinde düğün yapmak maalesef mümkün değil. Mekanın dışında hidiv kasrı kır düğünü yapabiliyorsunuz. İçinde ise 40 kişi alabilen odalar bulunuyor. Bu odalar özellikle özel yemekler ve toplantılar için kullanılıyor. Düğün için pek de uygun değil.


Hidiv Kasrı Düğün Fiyatları Ne Kadardır?

Hidiv Kasrı düğün fiyatları davetli sayısına göre değişiyor ancak kişi başı menülerin belli bir fiyatı var. Hidiv kasrı düğün maliyeti genellikle 150-200 TL arasında değişiyor. Düğünler, yaz aylarında 1100 kişi ile kışın ise 400 kişi ile yapılabiliyor.


Hidiv Kasrı Dış Çekim

Hidiv Kasrı düğün fotoğraf çekimi fiyatı 1500 TL'dir. Bu ücreti ödediğinizde 2,5 saat boyunca fotoğraf çekimi yapabilirsiniz. Dış çekim için bu 2,5 saat içinde de mekanın içinde ve dışında fotoğraf çekimi yapabiliyorsunuz.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hidiv Kasrı Düğün Fiyatları 2023 ve En İyi Hidiv Kasrı Düğün Fotoğrafları için en iyi profesyonel listesi
5.0 46 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?