Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Büyükçekmece Orduevi Düğün Fiyatları, Tavsiyeleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün yapacak çiftler için fiyatlar oldukça önemlidir. Herkes düğününü mümkün olduğunca düşük fiyatlarda yapmak ister ancak düğünün iyi bir mekanda olmasını da arzu eder. Birinci dereceden, asker bir akrabanız varsa düğününüzü orduevinde yapabilirsiniz. Büyükçekmece Orduevi düğün fiyatları hakkında bilgi alıp, fiyatları diğer mekanlarla karşılaştırarak kararınızı verebilirsiniz.


Büyükçekmece Orduevi Düğün Fiyatları

Büyükçekmece Orduevi düğün fiyatları elbette normal düğün salonlarına ve mekanlarına göre daha uygun. Asker tanıdıklarına hizmet verdiği için indirimli düğün yapma fırsatı sunuluyor. Birinci dereceden akrabanız askerse orduevleri sizin için ideal olabilir.


Büyükçekmece Orduevi Nerede?

Birçok orduevinde olduğu gibi Büyükçekmece Orduevi'nin de ulaşımı kolay. Misafirleriniz orduevine düğün için gelirken zorlanmayacaklardır. Ayrıca civardaki kişiler de orduevinin yerini genellikle bildikleri için yolunuzu bulmanız daha kolay olacak. Fatih Mahallesi, Hasan Şevket Caddesi No:7'de yer alan orduevine arabayla ya da toplu taşımayla ulaşabilirsiniz.


Büyükçekmece Orduevi Havuzbaşı Düğün

Hayalinizde havuz başında ve açık alanda düğün yapmak varsa, imkanınız da varsa mutlaka Büyükçekmece Orduevi'ni yakından incelemelisiniz. Dışarıda yapacağınız havuz başı düğünler için buranın 2-3 katı fiyat ödeyebilirsiniz. Şartları karşılıyorsanız orduevinde düğün yapmak sizin için daha mantıklı olacaktır. Büyükçekmece Orduevi'nde düğün organizasyonu da yapılıyor. Böylece organizasyon için ekstra bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.


Büyükçekmece Orduevi Yemekli Düğün

Havuzlu bir mekanda düğün yaptığınız için organizasyonun yemekli olması çok daha hoş olacaktır. Bu mekanda yapacağınız yemekli düğünler de başka mekanlara oranla çok uygun fiyatlı olduğu için yemekli düğün yapabilirsiniz. Eğer yemekli bir düğün yapmak istemiyorsanız pasta menüsünü de tercih edebilirsiniz.


Orduevinde Düğün Yapmak İçin Hangi Şartlar Gerekli?

Orduevinde düğün yapmak istiyorsanız birinci dereceden bir akrabanızın askeriyede olması gerekiyor. Bazı orduevleri için askeriyede bir tanıdığınızın olması yeterli olabiliyor. Görüşmeye gittiğinizde bunu sorarak da şartları öğrenebilirsiniz. Orduevinde düğün yapacaksanız fotoğrafçı seçimini siz yapamıyorsunuz. Mekanın kendi fotoğrafçısı sizin fotoğraflarınızı çekiyor ve düğününüzü kayıt altına alıyor.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Büyükçekmece Orduevi Düğün Fiyatları, Tavsiyeleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 52 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?