Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Çırağan Sarayı Düğün Fiyatları 2017, Düğün Organizasyon Ücretleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Çırağan Sarayı, İstanbul'daki ünlü saraylardan birisidir. Bu saray, düğün için de sıkça tercih edilen saraylardandır. Eğer siz de düğününüzü Çırağan Sarayı'nda yapmak istiyorsanız Çırağan Sarayı düğün fiyatları 2020 hakkında bilgi alabilirsiniz.


Çırağan Sarayı Düğün Fiyatları 2021 

Çırağan Sarayı düğün fiyatları 2020 hakkında bilgi aldıktan sonra eğer fiyatlar sizin için uygunsa düğün organizasyonunuz için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Organizasyona başlamadan önce Çırağan Sarayı'ndan rezervasyon yaptırmalısınız.


Çırağan Sarayı Tarihçesi

Çırağan Sarayı, bugünün Beşiktaş ve Ortaköy ilçeleri arasında yer alıyor. 17. yüzyılda Kazancıoğlu Bahçeleri diye anılıyordu. 18. yüzyılda ise Lale Devri'nin en önemli simgelerinden biri olmuştur. Sultan II.Mahmud 1834 yılında buradaki yalı yıktırıp yeni bir saray yaptırır. 1857 yılında Abdülmecid bu sarayı yıktırıp yeni bir saray yaptırmaya başlar ancak 1863 yılında ölür ve saray yarım kalır. Saray 1871 yılında Abdülaziz döneminde tamamlanmıştır.


Çırağan Sarayı Düğün Kapasitesi

Çırağan Sarayı'nda düğün yapacak bile olsanız kapasite çok önemlidir. Bu saray genellikle ilkbahar ve yaz düğünleri için tercih ediliyor. Maksimum 200 kişilik düğün organizasyonunuzu Sultan Teras'da, daha fazla misafiriniz olacaksa Saray Teras'ı tercih edebilirsiniz. Sarayın toplam düğün misafiri kapasitesi 1200 kişi.


Kış Düğünleri Daha Az Maliyetli

Kışın yapılan düğünlerin maliyeti daha az oluyor. Yani eğer Çırağan'da düğün yapmak istiyorsanız ancak maliyetler gözünüzü korkutuyorsa düğün için kış aylarını da tercih edebilirsiniz. Böylece daha uygun fiyatlara düğün yapabilirsiniz.


Dekorasyon, Ses ve Işık Sistemleri Nasıl Ayarlanıyor?

Düğün mekanının organizasyonu, ses ve ışık sistemlerinin ayarlanması sarayın genel yapısına zarar vermeyecek şekilde ayarlanıyor. Düğününüzün organizasyonu için hazırlıklara 6 ay önceden başlamanız gerekiyor. Düğünden 10 gün önce ise Çırağan Sarayı'nın yetkilileri gelin ve damatla bir toplantı yaparak son ayrıntıları düzenliyorlar.


Çırağan Sarayı Düğün Fiyatları 2021

Çırağan Sarayı'nda düğün fiyatları kişi başına belirleniyor. Burada 5 kişiden 1000 kişiye kadar düğün yapma olanağınız var. Fiyatlar kişi başı 45 euro olarak belirlenmiş. Yine de ayrıntılı olarak görüşmeniz ve net bir fiyat almanız daha doğru olacaktır.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Çırağan Sarayı Düğün Fiyatları 2017, Düğün Organizasyon Ücretleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 39 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?