Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Doğum Günü Fotoğrafçısı

Doğum Günü Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
939
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Doğum Günü Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 1806 oy
Mavi Stüdyo
Mavi Stüdyo
4.9
Çevrimiçi
46 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
Yasemin Uslu
Yasemin Uslu
4.9
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Kartal, İstanbul
Angels Photography
Angels Photography
5.0
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Merve Mete
Merve Mete
4.8
Çevrimiçi
13 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Karşıyaka, İzmir
Hasan Akyüz
Hasan Akyüz
4.9
Çevrimiçi
11 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Çiğli, İzmir
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Doğum Günü Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Doğum Günü Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 1.230 TL ile 1.510 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Doğum Günü Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Doğum Günü Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

T
Tuğba İnci
Zeynep hanımla oğlumun doğum günün de çalıştık.İşin de profesyonel ve güler yüzlü olmasının yanında bizimle çok ilgilendiği ve güzel pozlar yakaladığı için kendisine çok teşekkür ederiz.Hepinize tavsiye ederim.

M
Mehmet Uygun
yeğenimin doğum günü için merve hanım ile anlaştık.Güler yüzü, hizmeti ve fotoğrafların son derece profesyonel açıdan çekilmesi takdire şayan.Herkese tavsiye ederim

H
Hatice Baysan
Oğlumun 1 yaş doğum gününde tanıştık Sedef hanım ile iyiki de tanımsız harika anılar bıraktı bize muhteşem çekimleri sıcaklığı yorulmadan her anınızı her kareyi seve seve harika sonuçlar çıkardı iyiki işini severek yapan insanlar var biz çok şanslıyız tekrar teşekkürler

İ
İsmail Kocayiyit
Kızımın doğum gününde fotoğraf çekimi için uzun arayışlar sonunda buldum kuzgun ajansı ve çok memnun kaldım. Gerek ilgi gerek fotoğraf çekimleri her şey çok güzeldi. Tavsiyemdir

Z
Zeynep
Pozitif enerjisiyle heyecanınızı alıp harika fotoğraflar çekiyor. İyiki yollarımız kesişmiş. Kesinlikle tavsiye ederim. Bizim nişan, düğün, doğum, yenidoğan bütün çekimlerimizi yaptı. Aile fotoğrafçımız oldu😍. Teşekkürler Büşra hanım 💐 Kızımın doğum gününe şimdiden rezervasyon yapın bekliyoruz 😉


Doğum Günü Fotoğrafçısı Talepleri

F Fatih S.
iyi günler. 16 ağustos kız arkadaşımın doğum günü aynı zamandada evlilik teklifi yapıcam. yer galata kulesinin hemen yanında çatı katı bize ait bir yer. ortamda en fazla 10-12 kişi olucak ve 4-5 saat sürecek mütevazi bir organizasyon olucak. bi aksilik çıkmassada akşam 19:00 gibi başlanır Fotoğraf olayınıda iyi birine bırakmak istiyorum. teşekkür ederim
H Huraman Ö.
Merhaba. Bana aslında kızımın 1 yaşı için foto çekim lazım. kapsamlı bir şey değil. Sadece sizin belirleyeceğiniz bir mekan veya stüdyoda pasta ile çekimi, abisi ile bir kaç foto. 1 kaç Aile fotosu.Ve tTürkiyenin bu döneminde doğum günü yapmak iştemediğimiz için küçük bir video ola bilir. Toplam fiyat rica ede bilir miyim? Nisan 1 ola bilir.
C Cemre C.
Oğlumun 1. yaş doğum günü için belirlediğim bir renk seçimi yok fakat pudra tonları olan sarı, mavi, yeşil, gri ve beyaz renklere öncelik verebilirim. Fotoğraf çekimlerinin evimizde yapılması ilk tercihimiz fakat koşullar uygun olmazsa mekana da gidebiliriz. Diğer süsleme gibi detayları ortaklaşa konuşabiliriz.
G Gülcan B.
Merhabalar Kızımın 1 Yaş Doğum günü fotoğraflarını çektirmek istiyorum. Stüdyo ortamında konsept ve kıyafet değişikliği olacak şekilde anı olmasini istiyorum. Kendine güvenen işinin ehli beni tatmin edecek maliyeti orta fiyatlı olacak şekilde bir fotoğrafçı arıyorum. Teşekkürler :)
B Berivan K.
Maximum 12 kişilik grup 2 saatlik kilyostaki mekanımızda kutlama yapılacak . Fotoğraf çekimi yapılmasını istiyoruz , mekan ve organizasyon bana ait yer sarıyer kilyos tarih 21 mayıs. Daima çalışabileceğimiz fotoğrafçı arkadaşlarla çalışmayı çok isteriz
U Uğur U.
Kız arkadaşımın doğum günü için henüz belirli olmayan bir restaurantta (büyük ihtimalle 16 roof yada Ulus29 olacak) fotoğraf çekimi talep ediyorum. Doğum günü pastası kesildikten sonra evlilik teklifi olacak. Çekimin yaklaşık 1 saat sürmesi yeterlidir.
N Nermin G.
Merhaba. Nasılsıniz? Iki ayri fotograf çekimi istiyorum, 1.si yılbaşı konseptli , dışarda (avm'lerde) tarih olarak 25 -30aralik arasında. 2.cisi doğum günü çekimi olacak 19 ocak tarihinde , evimizde gerceklesecek.
N Nurten U.
Oğlumuza arkadaşlarının katılımıyla bir bowling etkinliğinde dogum gunu kutlamak istiyoruz . Faaliyet 2 saat sürecek.. çekilen fotoğrafların digitallerini ve 15 tanesini de basılı olarak almak istiyoruz..
İ İnci O. T.
Bebeğimizin 1. yaş doğum günü için 9-10 Eylül gibi ailecek Lavanta bahçeleri ve belki Salda'da fotoğraf çekimi yapmak istiyoruz. Albümlü, baskılı ve sadece dijital teslim fiyatlarınızı öğrenmek isterim.
A Azra B.
Merhaba erkek arkadaşımın dogum gününü sirkecide kutluyacağım ama sonrasından sirkeci yollarında hanlarında fotoğraf çekilmek istiyoruz çok uzun sürmeyecek 30-40 dk arası 100 kare gibi düşünüyorum

Doğum Günü Fotoğrafçısı Arayan Müşteriler Ne Talep Ediyor?

#1 Çocuğumun dığum günü için fotoğraf ve video çekilecek. Klip de istiyoruz.Ayrıca stüdyoda da istiyoruz ama 1 hafta sonrasında olabilir.

#2 Bebegimin 1 yas doğum gününde evimde fotoğraf çekilmesini istiyorum ani olarak kalsın diye

#3 fotoğraf ve mini video hazırlanacak kadar çekim yapılması yeterli olacaktır

#4 Beylikdüzü west marina da çocuğumun doğum günü için fotoğraf ve video çekebilecek birini istiyoruz yaklaşık 2 saat

#5 çocuğumun 1 yaş doğum günü için sadece fotoğraf ve video çekimi lazım flaşa atmak istiyorum başak birşey yok 200 TL arıyorum acil yaklaşık 1 bucuk 2 saat olabilir

#6 dogum gunu icin

#7 doğum günü için en fazla 1 saat sürecek

#8 3 kişi . 2 yaşındaki kızımın doğum günü fotoğrafı olarak düşünüyorum. Aynı zaman da ailecek de çekilmek istiyorum.

#9 Bebeğim 1 yaşında 1 yaşına özel bir doğum günü fotoğraf çekimi istiyorum konsept olarak yeşil ve lila olabilir

#10 Eşim ben ve 1 yaşında ki oğlumuz hazır konsept ler şeklinde doğum günü fotoğrafları olabilir

#11 1 yaş doğum günü fotoğraf çekimi ve pasta patlatma aile çekimi istiyorum

#12 Kızıma 1 yaş doğum günü fotoğraf çekimi yapmak istiyorum pandemi sebebiyle bebeğimi dışarı çıkarmak istemiyorum evde veya site bahçesinde çekim yaptırmak istiyorum

#13 Merhaba, 1 Yaş erkek bebek doğum günü fotoğrafları çektirmek istiyoruz daha doğrusu konsept yapmak istiyoruz bununla ilgili detaylı bilgi vermenizi rica ederim?, Mesela, kıyafetleri siz mi temin ediyorsunuz yoksa biz mi getireceğiz? Nasıl bir konsept de çekim olacak gibi şeyler. Teşekkürler

#14 stüdyoda doğum günü fotoğrafları farklı konsepte olacak.dijital ortamda fotoğrafları istiyoruz ve fiyatı uygun olursa albüm de alacağız.

#15 1 yaş doğum günü fotoğrafları istiyorum. Parti olmayacak. 1 yaş konseptli fotoğraflar.

#16 Doğum günü fotoğraf çekimi istiyorum herhangi bir çıktı yada albüm istemiyorum usb belleğe atılıcak resimler

#17 1 yaş erkek bebek doğum günü fotoğraf çekimi için bilgi almak istiyorum bir arkadaşım tavsiye etti sizi kaç konsept uyguluyorsunuz kaç fotoğraf oluyor ve ücreti bugün için dönerseniz bende ona göre karar verip bu hafta çektireceğim

#18 Kizima kucuk capli bir 1 yas doğum günü fotoğrafları çektirmek istiyorum

#19 Kızım defne için 1 yaş doğum günü fotoğrafları istiyorum. Fotoğraf çekimlerinizin içinde neler var?

#20 Bebeğim 1 yaşında.Bebeğimizi alıp fotoğrafçının belirleyeceği bir mekanda sadece değişik kıyafet ve kostümlerle 1 yaş doğum günü fotoğrafları çektirmek istiyorum.Kostüm ve kıyafetler fotoğrafçıda olması koşuluyla.Çünkü değişik değişik resim çekmek için o sayıda kıyafet yok elimizde.

Doğum Günü Fotoğraf Çekimi Fiyatları, Fikirleri

Doğum günü fotoğraf çekimi çoğunlukla 1-12 yaş çocuk grubu için tercih edilse de son yıllarda bu trend yetişkinler arasında da yayılmaya başladı.

Doğum Günü Fotoğraf Çekimi Fiyatları

Hemen hemen her fotoğraf çekiminde olduğu gibi doğum günü çekiminde de fiyatlar, farklı hizmet paketlerine göre değişiklik göstermektedir. Ama fiyatlar ortalama olarak 1200-2000 TL arasındadır.

Doğum günü fotoğraf çekimi özellikle çocuk partilerinde tercih ediliyor

Doğum günü fotoğraf çekimi özellikle taze anne ve babalar tarafından bebeklerinin 1 yaş doğum günü partileri için tercih ediliyor. Büyük bir heves ve özenle hazırlanan doğum günü partisini ölümsüzleştiriyor, fotoğraf albümleri için birbirinden güzel karelere sahip oluyorlar.

Pasta kadar tatlı bebekler için

Farklı konseptlerle hazırlanan doğum günü partisi çoğu zaman 1 yaş fotoğraf çekimi yerine tercih ediliyor. Çoğunlukla 1 yaş fotoğraf çekimini doğum günü partisine denk getirerek bir taşla iki kuş vurmak istiyor aileler. Ama siz dilerseniz 1 Yaş Fotoğraf Çekimi Konseptleri ve Fikirleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Çekimin süresi fiyatı etkiliyor

Doğum günü fotoğraf çekimi fiyatını değiştiren unsurların başında çekimin süresi gelmektedir. Ayrıca fotoğrafçının deneyimi ve kalitesi de fiyatın değişiklik gösterme sebeplerindendir.

Fotoğraf çekimi için farklı konseptlerden faydalanabilirsiniz

Bebeğinizin doğum günü partisi için düşündüğünüz konsept fotoğrafların daha iyi olmasını sağlayabilir. Örneğin lezzet köşesinde birbirinden güzel atıştırmalıklar ve güzel bir yaş pasta iyi fikir olabilir. Ayrıca bebeğiniz için yaş panosu tasarlayabilirsiniz. Bu panoda bebeğiniz hakkındaki bilgilere yer verebilirsiniz. İsmi, yaşı, kilosu, boyu, sevdikleri, yetenekleri...

Yetişkin doğum günü partilerinde de tercih ediliyor

Doğum günü fotoğrafları yetişkinler tarafından da oldukça tercih edilmeye başladı. Arkadaşlarınızla kutlayacağınız doğum gününüz için siz de profesyonel bir fotoğrafçıyla anlaşabilirsiniz.

Doğum Günü Fotoları, En Güzel Fotoğraflı Doğum Günü Fikirleri

Kaç yaşına girerseniz doğum günleri, kutlanması gereken günlerdir. Doğum gününüzü içinizden geldiği gibi kutlamalısınız. Kendinize, çocuğunuza ya da sevdiklerinize bir doğum günü hazırlamak istiyorsanız doğum günü fotoları size ilham verebilir.

Doğum Günü Fotoları İçin Harika Fikirler

Sizin için birbirinden güzel doğum günü fotoları derledik. Bu fotoğraflara bakarak kendi hazırlayacağınız partiyle ilgili biraz ilham alabilirsiniz. Eğer isterseniz bu fotoğraflardaki temaları kendi partinize de uyarlayabilirsiniz.

Gökkuşağı Temalı Parti

Gökkuşağı renklerini kim sevmez ki? Bu renkler bulunduğu ortamı capcanlı bir hale getiriyor. Partinizde gökkuşağının renklerini kullanabilirsiniz. Dekorasyonda, doğum günü pastanızda yiyecek ve içeceklerinizde gökkuşağı renklerini tercih edebilirsiniz.

Denizkızı Temalı Parti

Denizkızını büyük-küçük herkes çok seviyor. Eğer denizi seven biriyseniz denizkızları da ilginizi çekiyordur. Denizin rengini andıran turkuvaz ve mor bir araya geldiğinde ortaya çok güzel bir tablo çıkıyor. Kullandığınız tabaklarda, parti malzemelerinde ve süslemelerinizde turkuvaz ve mor rengi tercih edebilirsiniz.

Karnaval Temalı Parti

Doğum günü partiniz için isterseniz karnaval teması yapabilirsiniz. Rengarenk şekerler, patlamış mısır, pamuk şeker, cupcakeler ve karnaval renklerine sahip bir dekorla muhteşem bir doğum günü partisi teması hazırlayabilirsiniz. Bu temaya uygun kurabiyeler ve yine temanıza uygun bir doğum günü pastası yaptırabilirsiniz.

Denizci Temalı Doğum Günü Fotoları

Denizi seven ve denizci olmak isteyen bir çocuğunuz varsa ya da denizi seven bir yetişkinseniz, denizci temalı bir doğum günü partisi yapmamanız için hiç bir sebep yok. Can simidi şeklinde kurabiyeler, denizci üniforması renkleri taşıyan pasta ve süslemeler tercih ederek çok güzel bir parti hazırlayabilirsiniz.

Insta-Party

Bir Instagram fenomeniyseniz ya da Instagram'i etkin olarak kullanan biriyseniz kendinize Instagram temalı bir parti hazırlayabilirsiniz. Instagram logosuna sahip bir pasta, Instagram logolu kurabiyeler ve farklı süslemeler tercih edebilirsiniz.


Doğum Günü Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Doğum Günü Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Doğum Günü Fotoğrafçısı
İstanbul Doğum Günü Fotoğrafçısı İzmir Doğum Günü Fotoğrafçısı Ankara Doğum Günü Fotoğrafçısı Sinop Doğum Günü Fotoğrafçısı Kırklareli Doğum Günü Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?