Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sabancı Öğretmenevi Düğün Fiyatları, Bilgileri ve Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Son yıllarda öğretmen evlerinde ve ordu evlerinde yapılan düğünlerin sayısı arttı. Bir çok öğretmenevi de içerisinde düğün yapılabilecek şekilde kendini yeniledi. Eğer siz de bir öğretmenevinde düğün yapmayı düşünüyorsanız Sabancı Öğretmenevi düğün için ideal bir yerdir.


Sabancı Öğretmenevi Düğün Bilgileri

Sabancı Öğretmenevi düğün için çok ideal bir yerdir. Boğaz manzaralı, şık ve ferah bir yerdir. Ailenizde öğretmen varsa öğretmenevlerinde daha uygun fiyata düğün yapabilirsiniz. Bir öğretmenevinde düğün yapmak istiyorsanız ailenizde öğretmen olması gerekmiyor.


Sabancı Öğretmenevi Kapasitesi

Sabancı Öğretmenevi'nde yemekli düğünler de yapılıyor. Yemekli düğün kapasitesi 750-1000 kişilik. Eğer kokteyl menüsü içeren bir düğün yapmak istiyorsanız kokteyl alanının kapasitesi 100-200 kişilik. Mekanın açılır kapanır tavanı, bahçesi, balkonu bulunuyor. Ayrıca kolonsuz yapısıyla olduğundan daha ferah görünüyor.


Sabancı Öğretmenevi Canlı Müzik

Sabancı Öğretmenevi'nde düğün yapacaksanız orkestrayı dert etmenize gerek yok. Mekanın kendi orkestrası var ve canlı müzik konusunda oldukça deneyimliler. Düğünden önce mekan yöneticileriyle görüşerek canlı müzikte istediğiniz şeyleri belirtebilirsiniz. Dans müziğinize ve düğünde çalınacak diğer müziklere ekiple beraber karar verebilirsiniz.


Sabancı Öğretmenevi Düğün Fiyatları

Sabancı Öğretmenevi düğün fiyatları sizin beklentilerinize göre değişiyor. Mekanda farklı menü seçenekleri var. Kendi istediğiniz farklı lezzetler varsa bunları da belirtebilirsiniz ancak böyle bir durumda fiyat artabilir. Sabancı Öğretmenevi'nde düğün yapacaksanız ve ailenizde öğretmen varsa öğretmenlere özel yapılan indirimlerden de faydalanabilirsiniz. Mekanı kiralamaya gittiğinizde bunu belirtirseniz indirim imkanından yararlanabilirsiniz.


Sabancı Öğretmenevi Nerede?

Sabancı Öğretmenevi Beykoz'da, Küçüksu Caddesi'nde bulunuyor. Göksu ve Küçüksu derelerinin arasında, Rumeli ve Anadolu hisarının karşısında yer alıyor. Mekan boğaz manzaralı olduğu için sıkça tercih ediliyor. Eğer siz de boğaz manzaralı bir mekanda düğün yapmak istiyorsanız Sabancı Öğretmenevi'nde düğün yapabilirsiniz. Mekanda yaz-kış düğün yapılabiliyor.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sabancı Öğretmenevi Düğün Fiyatları, Bilgileri ve Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 15 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?