Sık Sorulan Sorular
Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
fiyatlandırma büyük oranda sabittir fakat bazı öğrencilerin daha özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir bu noktada benim de ders öncesi ve esnasında iş yüküm daha fazla olduğundan fiyatlandırma bu noktada farklı olabilir.
Yeni bir müşteriyle çalışmak için standart süreciniz nasıldır?
yeni bir öğrenci ile derslere başlamadan önce mutlaka tanışma dersi yapılmalı bu noktada öğrenci ile ilerlenebileceği ve uygunluğu kesinleştikten sonra (öğrenci-veli-öğretmen ortak kararı ile) ders programı öğrenciye özel olarak hazırlanıp derslere başlanır.
Uzmanlığınız ile ilgili hangi eğitimlere sahipsiniz?
eğitim fakültesi mezunu olmamın yanında hayatımı bu alanda akademik yönde şekillendirmek istiyorum bundan dolayı eğitim alanıyla ilgili sürekli okumalar yaparak yeni yöntem ve teknikleri öğreniyorum.
Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
üniversitenin ilk yıllarından beri ders vermekteyim
Şu ana kadar ne tür müşterilerle çalıştınız?
matematik ve zihinsel gelişim seviyesi farklı olan öğrencilerle 4 yılı aşkındır çalışıyoruz.
Çalışma alanınızla ilgili profesyonel/şirket seçmek isteyen bir müşteriye ne tavsiye edersiniz?
mümkünse ticari herhangi bir kurumdan eğitim alma düşünceleri olmamasını tavsiye ederim. butik ve kurumsal her dershanede benzer bir atmosfer var. öğrenciler eğitimde ortaklaşacağımız bireylerdir müşteri değillerdir.