Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Adile Sultan Kasrı Düğün Fotoğrafları Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün fotoğrafı çekimi için mekan bulmak önemlidir. Çünkü bu fotoğraflar yıllarca saklanacak. Yıllar sonra çocuklarınız, hatta torunlarınız bile fotoğraflarınızı bulacaklar. Eğer onlara güzel anılar bırakmak ve hayranlık uyandırmak istiyorsanız Adile Sultan Kasrı düğün fotoğraf çekimi için uygun bir yerdir.


Adile Sultan Kasrı Düğün Fotoğrafları

Tarihi mekanlardan hoşlananlar Adile Sultan Kasrı düğün fotoğraflarına bakarak çekim için kararlarını verebilirler. Bu kasrın gerçekten güzel bir atmosferi var ve fotoğraf çekimi için de uygun bir mekan.


Adile Sultan Kasrı Tarihçesi

Adile Sultan Kasrı, Sultan Abdülaziz'in küçük kız kardeşi Adile Sultan için 1853 yılında yaptırılmış. Kasrın oldukça görkemli bir yapısı var. Birinci ve ikinci katlarında orta-sofalar bulunuyor. Hababam Sınıfı'nın ilk filmleri burada çekilmiş. Hatta içinde bir Hababam Sınıfı Müzesi de kurulmuş.


Kasrın Merdivenlerinde Fotoğraf Çekimi

Adile Sultan Kasrı düğün fotoğraf çekimi mekanları arasında oldukça tercih ediliyor. Farklı merdivenlere sahip olan bu mekanda merdivenler üzerinde birbirinden güzel fotoğraflar çektirebilirsiniz. Merdivenler, çekim için çok uygun yerlerdir. Özellikle mimari dokuyla bir araya geldiğinde ortaya çok güzel fotoğraflar çıkacaktır.


Çift Taraflı Merdivenler

Adile Sultan Kasrı'nda zemine inen bu merdivenler, ikinci kata çıkan merdivenlerden çok daha gösterişli bir yapıya sahip. Bu merdivenlerin sol ve sağ taraflarında birbirinden farklı fotoğraflar çektirebilirsiniz. Alt taraftaki salonu da kadraja alarak güzel pozlar çektirebilirsiniz.


Adile Sultan Kasrı'nda Ağaçların Arasında Fotoğraf Çekimi

Adile Sultan Kasrı'nın bahçesinde yaz-kış birbirinden güzel fotoğraflar çektirebilirsiniz. Ağaçlık alanlarda çekilen fotoğraflar ortaya romantik görüntüler çıkaracaktır. Bu fotoğrafları her mevsimde çektirebilirsiniz. Soğuk havalar için üzerinize görseldeki gibi bir trençkot giyebilirsiniz.


Adile Sultan Kasrı Önünde Geniş Açılı Fotoğraf Çekimi

Adile Sultan Kasrı düğün fotoğrafı çekimi için, ön cephesi ile çok uygun. Ön taraftaki merdivenlerde ya da merdivenlerin aşağısında fotoğraf çekimi yaptırabilirsiniz. Kasrın beyaz mermerleriyle, sizin bembeyaz gelinliğiniz ortaya çok güzel görüntüler çıkaracaktır.


En İyi Düğün Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Adile Sultan Kasrı Düğün Fotoğrafları Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 29 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?