Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Yenidoğan Fotoğrafçısı

Yenidoğan Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
2.841
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Yenidoğan Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 5428 oy
Mavi Stüdyo
Mavi Stüdyo
4.9
Çevrimiçi
46 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
Seda Beygirci
Seda Beygirci
4.8
Çevrimiçi
17 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Angels Photography
Angels Photography
5.0
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Merve Mete
Merve Mete
4.8
Çevrimiçi
13 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Karşıyaka, İzmir
Royal Bear Studio
Royal Bear Studio
5.0
Çevrimiçi
9 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Bakırköy, İstanbul
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Yenidoğan Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Yenidoğan Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 1.080 TL ile 1.320 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Yenidoğan Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Yenidoğan Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

S
Senem Öz
Fotoğrafçı hanımla yenidoğan fotoğraf çekimi ve aile fotoğrafı çekimi yaptık sabırlı güleryüzlü işinde dikkatli çok pozitif biri. Çekim öncesi ve bittikten sonrada her konuda yardımcı oldu bize

B
Büşra Güler
Melek hanım bizim en güzel anlarımızı ölümsüzleştiren mimarımız. İyiki sizinle yollarımız kesişmiş iyiki kızlarım eylül ve nisanın hem doğum hemde yenidoğan çekimlerini sizlere emanet etmişim. Sanatınıza hayran kaldım bizler için gerçekten pahabiçilemez bir anı ortaya çıkardınız. Emekleriniz için çok ama çok teşekkür eder herkesede tavsiye ederim

A
Aysun Kazan
Ben kendisinden doğum, taburcu ve yenidoğan çekimi hizmetlerini aldım ve çok memnun kaldım. Gerek ilgisi alakası gerekse bebekle olan iletişimi çok iyiydi. Bizim için çok keyif aldığımız unutulmaz bir anı oldu. Düşünen herkese tavsiye ederim.

C
Cansu Dayanç
2 hamilelik geçirdim ve 2sinde de Serpil hanım yanımdaydı. Hamilelik çekimi, doğum çekimi, yenidoğan çekimi, 1 yaş çekimi, konsept çekimleri, albümlerimiz herşey ona ait. Ve bize olan hizmeti, güler yüzlü olması, karşısındaki insana geçen pozitif enerjisini biz çok sevdik 🥰 3 sene oldu tanışalı ve bi fotoğrafçıdan ziyade kızlarıma teyze oldu resmen 😍 herşey için biz kendisine çok teşekkür ediyoruz ve eline emeğine sağlık 😇 kendisine gönül rahatlığı ile gidebilir çekimlerinizi yaptırabilirsiniz. İşinde 1 numara fotoğrafçı 😅 iyi ki varsın Serpil Kılınç seni seviyoruz 🤗💕🥰

A
Aleyna Işık
Çok güzel bir yenidoğan çekimi oldu. Kendisi çok ilgili yaklaştı. Her şey için teşekkür ediyorum. ☺️🌺


Yenidoğan Fotoğrafçısı Talepleri

D Dinçer U. K.
Yenidoğan fotoğrafçısı ile doğum öncesi ile doğum sonrası çekim paketleri hakkında fiyat almak istiyordum. Büyük ihtimalle sezeryan doğum olacağı için hastanemiz doğum sırasında fotoğraf çekimine izin vermiyor bu sebeple hamile ve yenidoğan çekimlerinin dahil olduğu paketleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz.
Z Zuhal Y.
Yenidoğan konsept fotoğrafları için başvuruyorum. Planlı doğum 4 ağustosta. Bebeğin ve benim sağlık durumumuz izin verirse stüdyoda, vermezse evde çekimi değerlendireceğiz. Albüm, baskı gibi ekstra ücretlerin de fiyatlarını verebilirseniz sevinirim.
A Aziz E.
İstanbul avrupa yakası tercühen. Yenidoğan bebeğimiz 15 günlük yenidoğan bebek fotoğraf çekimi yaptırmak istiyoruz home ofis ev stüdyo fark etmez istediğiniz saatte gelebilirsiniz/ gelebiliriz. İstanbul Avrupa yakası tercihimizdir. yer Bağcılar
Ö Ömüş C.
bebeğim yeni doğduğu için ürünler ekstra temiz olmalı ben çok titiz bir anneyim bebeği alerji katiyen olamaz çok narin bir bodysi var ikizlerim nazlırella ve ömüşsu çok tatlıdır maşallah bir de fotoğraf esnasında fatiha okur musunuz
Y Yasemen İ. K.
Merhaba yenidoğan kızım için fotoğraf çektirmek istiyorum. Şuan 15 günlük. Sizin içinde uygun olursa evde çekim istiyoruz. Fakat gerektiği taktirde stüdyoya da gelmeye çalışırız. Geri dönüşünüz için şimdiden teşekkürler. İyi günler.
S Saliha G.
Mrhb Belli bir sayıda foto yeter. dopum önceci ameliyatganede ve odaya cıktiktan sonra bebekle aile resmi saklamak adına album şeklinde kısa bir videoda çekilebilir o dijital olabilir. Anı kalması açısından tşk
D Duygu T.
Yenidoğan bebeğimiz için yenidoğan fotoğrafçısı ile fotoğraf çektirmek istiyoruz. Şuan için hastane çekimi değilde sadece stüdyo çekimi istiyoruz. Bilgi verebilirseniz sevinirim . Teşekkürler
Ö Ömer K.
Kızımızın adı Ece ağırlıklı olarak kraliçe temalı fotoğraflar istiyorum ( hepsi kraliçe temalı olmayacak tabi ) Ümraniye’de oturuyorum Ataşehir Üsküdar Kadıköy de olabilir çekimler farketmez
G Gamze G.
Arkadaşım Ocak gibi Doğum Yapıcak ve ona sürpriz yapmak istiyorum. Güzel hoş ortamda ilk bebekleriyle fotoğrafları olmasını istiyorum fiyatını öğrenebilir miyim fazla bişey istemiyorum
F Fatoş
Doğumdan sonra ''Yenidoğan Çekimi'' düşünüyorum. Kendi evimde Aralık'ın ortasından yılbaşına kadar olan bir tarih uygun, bunun için yenidoğan fotoğrafçısı fiyatları almak istiyorum.

Yenidoğan Fotoğrafçısı Fiyatları ve Tavsiyeleri

Yeni doğan bebeğinizin bu güzel günleri çok çabuk geçiyor. Bebekler herkesi şaşırtacak hızda büyüyorlar. Aradan yıllar geçse de onu ilk gördüğünüz anı unutmanız imkansız ama zamanla bu şirin halleri aklınızdan silinip gidecek. Hem o büyüdüğünde ona güzel anıları bırakmak için hem de bu güzel günleri hep canlı tutmak için yenidoğan fotoğrafçısı fiyatları hakkında bilgi alabilir ve bebeğinizin fotoğraflarını profesyonel bir fotoğrafçıya çektirebilirsiniz.

Yenidoğan Fotoğrafçısı Fiyatları

Yenidoğan fotoğrafçısı fiyatları, size civarınızdaki fotoğrafçıların istediği ücretler hakkında fikir verecektir. Her fotoğrafçı farklı bir fiyat isteyebilir ancak fotoğrafçı fiyatlarını araştırarak ortalama istenilen ücretle ilgili fikir edinebilirsiniz.

Yenidoğan Fotoğrafçılığı

Yenidoğan fotoğrafçılığı, fotoğrafçılığın en zevkli dallarından biri ancak bir o kadar da zor. Bebeklerle çalışmak ve onların fotoğraflarını çekmek çok keyifli olsa da karşınızda bir bebek olduğu için onu yönlendirmeniz imkansız. Yenidoğan fotoğrafçıları meslekleri gereği çok sabırlı insanlardır. Sabırsız bir insanın bu mesleği yapabilmesi çok zor.

Yenidoğan Fotoğrafları Nasıl Çekilir?

Yenidoğan fotoğraflarını fotoğrafçı olmayan biri de çekebilir ancak bu fotoğraflar pek kaliteli olmaz. Fotoğrafçılar bebekleri nasıl oturtmaları, nasıl poz verdirmeleri gerektiğini bilirler ve ona göre davranırlar. Bebeklere hassas davranmak, onları incitebilecek hareketlerden kaçınmak gerekir. Ayrıca bu çekimlerin çoğu bebek uyurken yapıldığı için çok sessiz olmak da önemli.

Yenidoğan Fotoğraf Çekimi Ne Kadar Sürer?

Fotoğraf çekimi genellikle 2-3 saat sürüyor. Bu çekim süresi yeterli bir süredir. Bebeğiniz çekim boyunca uyursa çekim çok daha erken bitebilir ve fotoğrafçı istediği kareleri alabilir. Bebeğinizi fazla hırpalamamak ve yormamak için 4 saatten uzun çekim yaptırmamaya çalışın. Çekim sırasında bebeğinizin karnı tok olması ve uyuyor olması çok önemli. Uyanıkken sık sık ağlayabilir ve hareket ettiği için çekimi zorlaştırabilir. Fotoğraf çekiminin ne kadar süreceği aslında tamamen bebeğinize bağlı.

Erkek Bebek Fotoğrafları ve Fikirleri

Erkek bebeğiniz varsa ve onun fotoğraflarını çektirecekseniz farklı fotoğraf fikirleri edinerek güzel bir çekim yaptırabilirsiniz. Size ve fotoğrafçınıza ilham vereceğini düşündüğümüz en güzel erkek bebek fotoğrafları için Erkek Bebek Fotoğrafları ve Fikirleri isimli yazımıza mutlaka göz atın.

En Güzel Yeni Doğan Fotoğraf Çekimi Önerileri ve Tavsiyeleri

Bebekler çok hızlı büyürler. Zamanın hızına yetişmek ne yazık ki mümkün değil. Bebeğiniz doğduğunda onun fotoğraflarını profesyonel bir fotoğrafçıya çektirerek ömür boyu saklayabilirsiniz. Yeni doğan fotoğraf çekimi biraz zorlu bir çekimdir ancak ortaya çok güzel sonuçlar çıkar.

En İyi Yeni Doğan Fotoğraf Çekimi Konseptleri

Yenidoğan fotoğraf çekimi bebeğiniz doğduktan sonra 10 gün içerisinde yapılırsa daha verimli sonuç alır. Yeni doğan bir bebeğin vücudu daha esnek olduğu için poz verdirirken de daha iyi sonuç alınır.

Evde Yeni Doğan Çekimi Yapılır Mı?

Yeni doğan çekimi evde yapılabilir. Hatta evde yapılan çekim daha iyi sonuç verir. Evde çekim yaptıracaksanız gündüz saatlerinde yaptırmalısınız. Akşam yapay ışıklar kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Gündüz, doğal ışıklarla yapılan çekim çok daha iyi olacaktır. Ayrıca siz ve bebeğiniz evinizin konforunda rahat edebilirsiniz.

Yeni Doğan Fotoğraf Çekimi Kostümleri

Yeni doğan fotoğraf çekimi yapan fotoğrafçılarda kostümler bulunur ancak sizin bebeğinize giydirmek istediğiniz kostüm ya da kostümler varsa bunları da satın alarak fotoğraf çekiminde kullanabilirsiniz. Bebeğinize kolay giydirip, kolay çıkartabileceğiniz kostümler satın almaya özen gösterin.

Yenidoğan Fotoğraf Çekimi Fiyatları

Yenidoğan fotoğraf çekimi fiyatları fotoğrafçıya, çekimin süresine, pozlara ve albüm isteyip istemediğinize göre değişir. Fiyatlar ortalama 750-1000 TL arasındadır ancak çekimin niteliğine göre fiyat artabilir.

Yeni Doğan Bebek Pozları

Bebeğiniz poz vermeyi bilmediği için fotoğrafçı ona istediği pozları verdirebilir. Bebeğiniz bu sırada uyuyorsa işiniz çok daha kolay olur. Çekimi özellikle bebeğinizin uyuduğu anlarda yapmanız çok önemli. Uyanıkken rahatsız olabilir, korkabilir ve ağlamaya başlayabilir. O uyuduğunda ise çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. İşiniz de daha kolay olur. Bebek fotoğraf çekimi için aksesuarlar kullanarak bu pozları daha güzel bir hale getirebilirsiniz.

Yenidogan Cekimleri Kaç Saat Sürer?

Fotoğraf çekiminizin süresi biraz da bebeğinize bağlı. Bebeğiniz güzelce uyursa çekimler daha çabuk biter. Yenidoğan fotoğraf çekimi ortalama 3-4 saat sürecektir.


Yenidoğan Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Yenidoğan Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Yenidoğan Fotoğrafçısı
İstanbul Yenidoğan Fotoğrafçısı İzmir Yenidoğan Fotoğrafçısı Ankara Yenidoğan Fotoğrafçısı Sinop Yenidoğan Fotoğrafçısı Kırklareli Yenidoğan Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?