Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Pek çok düğün ve nişan töreninde kullanılan anı defteri trendi sünnet düğünlerinde de yerini aldı. Organize ettiğiniz sünnet düğünü için birbirinden şık sünnet anı defteri modellerinden birini seçin, konuklarınızın sizin için bir şeyler yazmasını sağlayın.


Farklı Sünnet Anı Defteri Modelleri

Sünnet anı defteri için çok farklı seçenekler bulunuyor. Kimisinde isim yazarken kimisinde sünnet çocuğu figürü yer alıyor. Bu modelleri inceleyin, çocuğunuzun sünnet töreni için en güzel anı defterine sahip olun.


İsimli sünnet anı defteri modeli

En çok tercih edilen sünnet anı defterlerinden biri isimli defter modelidir. Çocuğunuzun isminin yazılı olduğu bu özel tasarım defter çiçekler, kurdeleler ve figürlerle süslenmiş. Sizin de hoşunuza gidebilir.


Tüylü sünnet anı defteri modeli

Sünnet anı defterlerinden biri de tüylü defter modelidir. Etrafı tüylerle süslenen bu defterin ortasına da nazar boncuğu yapışkanları yapıştırılmış. Üstünde ayrıca sünnet çocuğu asası şeklinde bir kalem de bulunuyor.


Tüylü kalem seçebilirsiniz

Konuklarınıza not yazmaları için vereceğiniz kalemi de özenle seçmeli, defterinize uyumlu bir kalem tercih etmelisiniz. Bunun için tüylü kalem oldukça iyi bir seçenek olabilir.


Deniz temalı defter nasıl yapılır?

Sünnet anı defterleri arasında farklı bir model sunuyoruz sizlere; deniz temalı defter. Bu defteri yapabilmek için boncuk, deniz yıldızı ve farklı figürlere ihtiyacınız olacak. Bir de yapıştırıcıya tabii ki... Bu malzemeleri temin ettikten sonra tamamen yaratıcılığınıza bağlı olarak defter tasarımı yapabilirsiniz. Sünnet düğünü için hazırlayacağınız anı defterinin renginin beyaz olmasına özen gösterin. Hem süslemeleriniz çok daha güzel gözükecek, hem de sünnet düğününün temasına uyum sağlayacaktır.


Nazar boncuğu da kullanabilirsiniz

Defteri süslerken nazar boncuklu stickerlardan da kullanabilirsiniz. Kırtasiyelerden temin edebileceğiniz bu yapışkanlar hazırladığınız deftere renk katacaktır. Çocuğunuzun sünnet düğünü için ellerinizle defter hazırlayabilirsiniz. Bunun için daha fazla fikir alabilmeniz adına yazımızın sonunda sünnet anı defteri galerisi sunuyoruz. İnceleyin, beğenin, yapın.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları için en iyi profesyonel listesi
4.9 104 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?