Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Sünnet annesi için saç modeli seçmek her zaman büyük sıkıntı olmuştur. Ne çok havalı ve genç durmalı ne de çok yaşlı göstermeli. Ama hepsinden önemlisi şık olmalı. Tüm davetlilerin olmasa da büyük çoğunluğun beğenisi kazanmalı. Kolay değil tabi, sünnet annesi olmak. Son zamanlarda sünnet annesi saç modelleri genellikle dağınık ve örgü topuzlardan oluşuyor.


İşte, sünnet annesi saç modelleri için fikirler

Sünnet anneleri, sünnet töreninin kraliçesi gibi olmak ister, o nedenle sünnet annesi saç modelleri de oldukça önemli olmaktadır. Havalı topuzlardan, balıksırtı topuzlara, sünnet anneleri için çok havalı saç modelleri bulunuyor.


Dağınık örgülü topuz

Daha çok genç sünnet annesi saç modelleri tercihi olan ve yaz aylarında yapılacak sünnet düğünü için oldukça modern duran bu tarz için saçların gölgeli ve iri dalgalı olması topuzun daha gösterişli olmasını sağlıyor.


Asimetrik ve süslü topuz

Örgü sayesinde daha toplu ve düzgün görünen bu topuz modeli daha abiye ve inci detaylı elbiseler için biçilmiş kaftan. Topuz aşamasında inciler, minik fiyonklar ile süslenen topuz ile hem şık hem de genç bir saç tasarımına sahip olabilirsiniz.


Arapsaçı topuz

Hem dağınık, hem düzenli, hem topuz... Bu saç modelinde ne ararsanız var. Daha çok yüz hatlarını ortaya çıkarmak ve güzelliği ile iddialı olan sünnet annesi saç modelleri tercihi olan bu topuz, sıradan görüntüsü kadar dikkat da çekici.


Havalı topuz

Saçları kat kat kesili olan sünnet anneleri için ideal bir seçim olan havalı topuzlar sade tasarımı ile oldukça şık bir görüntü veriyor.


Yüksek topuz

Örgü desteği ile daha bir yükselen topuzlar elmacık kemikleri geniş ve dikkat çekici kadınların adeta kurtarıcısı. Yüzü daha ince göstermek için oldukça kullanışlı. Özellikle meçli saçlarda çok şık bir görüntü veren yüksek topuzlar çıt çıt yardımı ile saçların daha dolgun gösterilmesine de müsait.


Yandan topuz

Uzun saçların daha az kabarık ve daha sade görüntüsü için tercih edilen yandan topuzlar Son zamanların en çok tercih edilen topuzları olarak gecelerde boy gösteriyor. Daha çok orta yaşlı sünnet annelerinin tercihi olan yandan topuzlar birçok abiye modeli ile uyumlu olduğu için kıyafet seçiminde de sıkıntı yaşatmıyor.


Kuş yuvası topuz

Saçın dört ayrı parçaya bölünerek topuz haline getirildiği kuş yuvası modelleri hafif dağınık ve yüksek modelleri ile göz dolduruyor.


Sepet topuz

Adeta örgüden bir sepeti andıran, oldukça düzgün ve asimetrik olan bu topuzlar daha çok şapka görüntüsü verdiği için bayanlar arasında şapka topuz olarak da biliniyor. İddialı ve çok dikkat çekici bir model olduğu için daha sade abiyelerin tamamlayıcısı olan bu topuz ile adeta bir balerin gibi sünnet boyunca salonda salınabilirsiniz.


Balıksırtı topuz

Balıksırtı örgü modeli ile topuzun karışımı olan bu saç modeli gölgeli ve uzun saçlar için ideal. Sünnet annesi olarak tüm gözlerin üzerinizde olduğu bir gece yaşamak isterseniz fikirlerimizi dikkate alarak sizin için en uygun sünnet annesi saç modelleri seçebilirsiniz.


Sünnet Anneleri İçin Abiye Seçimi

Saç modelinin yanı sıra sünnet anneleri için abiye seçimi de oldukça kritik önem taşımaktadır. Sünnet töreninin en şık bayanı olan sünnet anneleri için, en güzel abiye modellerini derlediğimiz Sünnet Annesi Elbiseleri İçin Öneriler başlıklı yazımıza göz atmanızı tavsiye ediyoruz.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 36 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?