Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 08/05/2021 tarihinde yazıldı.

Tıpkı gelin arabası gibi sünnet araba süsleri de oldukça önemli bir konudur. Sünnet düğünleri için özenle hazırlanan sünnet arabaları için fikre mi ihtiyacınız var?


İlgi Çekici Sünnet Araba Süsleri

Sünnet törenini daha ilgi çekici hale getirmek ve en önemlisi de çocuğunuzu mutlu etmek için sünnet arabasını en iyi şekilde süslemeniz gerekir. İşte size fikir verebilecek harika örnekler..


Nazar Boncuğu Teması

Sünnet düğünlerinin teması genellikle nazar boncuğu üzerinedir. Maşallah yazısı ve nazar boncuğu figürü bütün süslemelerde kullanılır. Bu figürü araba süslemesinde de kullanarak arabanın sünnet arabası olduğunun hemen anlaşılmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için nazar boncuğu figürü bulunan balonlar ile beyaz ve mavi renklerde tüller kullanılabilir.


Futbol takımı renkleri

Eğer çocuğunuz sıkı bir futbol takımı taraftarıysa bu özel gününde onu mutlu etmek için sünnet arabasını da futbol takımı renkleri ile oluşturabilirsiniz. Balon süslemelerinin yanı sıra tül ve çiçek seçimini de aynı renklerden yaparak hoş bir bütünlük sağlayabilirsiniz.


Tül süslemesi

Sünnet arabasının tamamını balonlarla süslemek yerine tülleri yoğun olarak kullanabilir ve çok daha şık bir süsleme elde edebilirsiniz. Bunun için mavi ve beyaz renklerde tüllere ihtiyacınız olabilir. Arabanın önünden arkasına bir şerit şeklinde bağlayacağınız tüllerin yanı sıra kapı kollarını da bu tüllerle süsleyebilirsiniz.


Farklı süsleme fikirleri

Sünnet araba süsleri dendiğinde akla ilk olarak balonlar gelse de farklı süsler kullanarak da arabanızı süsleyebilirsiniz. Bunun için zincir şeklindeki flamalar son derece uygundur. Üzerinde nazar boncuğu bulunan veya maşallah yazan hazır flamaları arabanızın önüne yapıştırarak pratik bir şekilde süs oluşturabilirsiniz.


Sünnet araba süslerinde farklı detaylar

Arabanın üzerinden geçirilen şeritler ve ön ile arka kısımlara yapıştırılan balonlara ek olarak arabanın farklı yerlerine de süsler takabilirsiniz. Aynalar, kapı kolları ve tekerlekler süs açısından uygun yerler olarak sayılabilir. Arabanın çok daha gösterişli görünmesini istiyorsanız bu kısımların her birine farklı bir süs asabilirsiniz.

 


En güzel sünnet yatağı süsleri

Çocuğunuzun en önemli gününde sünnet törenini en iyi şekilde yapmak için araba süslemesi gibi detayların yanı sıra sünnet yatağı süslemesine de özen göstermenizde fayda var. Sünnet düğünü kusursuz bir şekilde gerçekleştirmek için Sünnet Yatağı Süsleme Modelleri için Güzel Fikirler adlı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 42 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?