Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Sünnet düğününde konuklara hediye edeceğiniz ufak hediyelikleri veya sünnet kınası için hediyelik kınaları koyabileceğiniz sünnet sepeti modellerine ihtiyacınız olacaktır.


Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri

Sünnet hazırlıklarına başladıysanız göz ardı etmemeniz gereken bir konudur sünnet sepeti konusu. Bu özel anlara yakışır güzellikte, süslü ve gösterişli bir sünnet sepeti istiyorsanız sizin için sunduğumuz modellere ve süsleme önerilerine göz atmalısınız.


Nazar boncuklu sünnet sepeti modelleri

Sünnet düğünlerinde süsleme malzemesi olarak en çok kullanılan şey, nazar boncuğudur. Balonlar, sünnet yatağı süslemeleri, mekan süslemeleri ve daha pek çok konuda nazar boncuğu detayına yer verilir. Sünnet sepetlerinde de nazar boncuğu desenlerini görebilmek mümkün.


Mavi renk çokça tercih ediliyor

Sünnet düğünü için sepet modellerinde mavi ve beyaz renk çokça kullanılıyor. Tül, dantel, kurdele gibi detaylarla oldukça süslü sepet modelleri bulabilmek mümkün.


Ancak, mavi renk şart değil!

Çoğunlukla mavi ve beyaz renkler tercih edilse de mavi dışındaki renklerde de sünnet sepeti modellerinin bulunduğunu bilmelisiniz. Örnekteki gibi gold (altın sarısı) renkte bir sepet de tercih edebilirsiniz.


Beyaz sünnet sepeti modelleri

En çok tercih edilen sepet modellerinden biri de beyaz sepetlerdir. Minik inci detaylarıyla göz alıcı ve şık görünen bu sepetler sizin de seçiminiz olabilir. Dilerseniz kendi sepetinizi kendiniz de süsleyebilirsiniz. İstediğiniz ölçüdeki bir sepeti beyaz kumaşla kaplayabilir, üzerine inci boncuklar yapıştırabilirsiniz.


Sünnet şapkası şeklindeki sünnet sepeti modelleri

Yaratıcı sünnet sepetleri modelleri de yer alıyor. Sünnet çocuğunun başına takılan şapkayı anımsatan bu sepet modeli sizin de ilginizi çekebilir. Hem sünnet temanıza uyum sağlayacak, hem de şık bir sepet seçmiş olacaksınız.


Gösterişli sepet modelleri

Gösterişli bir model arayışındaysanız bu model de ilginizi çekebilir. Beyaz tülle kaplanan sepetin üzeri minik nazar boncukları ve gold renkte minik boncuklarla süslenmiş! En üst kısmındaki detay da sünnet düğünü sepeti olduğunu vurgular nitelikte...


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 29 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?