Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Personal Trainer

Personal Trainer

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
151
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Personal Trainer için en iyi profesyonel listesi
5.0 97 oy
Mustafa Erdoğan
Mustafa Erdoğan
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Pendik, İstanbul
Erdem Boyalı
Erdem Boyalı
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Emir Şanlı
Emir Şanlı
5.0
Çevrimiçi
4 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Beylikdüzü, İstanbul
Gökhan Kahraman
Gökhan Kahraman
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
6 aydır gigbi'de
Kadıköy, İstanbul
Yiğitcan Uygur
Yiğitcan Uygur
0.0
Çevrimiçi
4 aydır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Personal Trainer Fiyatları 2024

Personal Trainer fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 360 TL ile 440 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Personal Trainer fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Personal Trainer Müşteri Yorumları

H
Hakan A.
Çağla hocadan hem profesyonel yüzme dersi hem de birebir fitness özel dersi aldım. Kendisi işini çok severek yapıyor bu size de yansıyor. Teşekkür ederim 💯

R
Remziye A.
Arkadaşım ile birlikte ders almaya başladık. Şu an için çok memnunuz, dersleri devam ettirmeyi de düşünüyoruz.

T
Tuğçe S.
Ata Hoca ile çalışmaya başladığımdan berri kendimi çok daha iyi ve formda hissediyorum. Çok eğlenceli çalışmalar yaptırıyor.

H
Hakan B.
Çok verimli geçiyor eğitimler. Oldukça memnun kaldım.

T
Tuğçe S.
Erdem Hoca işinde oldukça profesyonel ve çok anlayışlıydı. Teşekkür ederim.


Personal Trainer Talepleri

Spor salonu olarak kendi yaşamış olduğum yerde Ümitköy Spor Kompleksinin bünyesinde bulunan Fitness Salonuna 1 aylık kendimi denemek adına kayıt yaptırdım. Program detaylarını, programı bana whatsapp üzerinden görüşebiliriz. İş saatlerimden dolayı hangi saatlerde spora gideceğim belli değil. Spor hakkında neredeyse hiç denilecek kadar bile bir bilgim olmadığı için kilo verme sürecimde destek almak istiyorum. (Ekstra bilgi olarakta sağlığımdan dolayı süt ve süt ürünlerine, gluteni 3 ay hayatımdan çıkardığım bir döneme girdim.) Şuan için fiyat araştırması yapıyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. :))
*sabah erken saatte gelebilmesi çok önemli sabah 5 te başlayıp 6 da bırakacak bir hoca arıyorum *o saatlerde açan bir salonla anlaşmalı olursa çok iyi olur *konum olarak yenişehir taraflarında olursa güzel olur *ben disiplinli çalışmayı seven birisiyim disiplinli bir hocayı tercih etmek isterim *2 yıllık vucut geliştirme tecrübem var ilerleyemediğimi ve istediğim vucudu elde edemediğimi hissettiğim için bir profosyonele ihtiyaç duyuyorum bel ve boyun fıtığım var her hareketi yapamıyorum ezber antrenman yerine buna uygun bir antrenman programı hazırlayabilirse memnun olurum
Derse kilo vermek ve düzenli bir spor disiplini kazanmak için başlamak istiyorum ayın 15inde başlayabilirim. Spor konusunda acemiyim ve kilolu biriyim. Üniversite okuyorum. Yaklaşık 140 kiloyum ve bunu uzun vadede sürdürülebilir bir şekilde vermek istiyorum. ömürlük spor ve beslenme disiplini kazanmak istiyorum. Sağdık bir öğrenciyimdir ve benden istenilenleri yaparım. Kişisel aracım olduğundan Tuzla ve pendik civarına ulaşımım kolay olacaktır. Haftada minimum 5 gün gelmek istiyorum. Dersleri mümkün olan en geç saatte almak istiyorum.
Merhaba, küçüklüğümden beri hayatımda sporu arıyorum ancak çeşitli dalları denesem de baha hitap eden dalı bulamadım. Bu sebeple direk hedefe yönelik pt arayışına girdim. Hayatımı düzene sokmak, kas kütlemi arttırmak istiyorum. Ancak kesinlikle şişmek istemiyorum, esneklik ve kondisyon da benim için çok önemli. Spora neredeyse sıfırdan başlayacağım. uzun süre boyunca ve sık ders almayı planlıyorum ancak üniversite öğrencisiyim. Bütçem ne kadar el verir bilemediğim için sizden fiyat teklifi almak istedim. Teşekkürler
Şile'de yaşıyorum. Belediye spor tesisine gidiyorum. 42 yaşındayım ve gerçek bir kas kütlesine sahip olup hayatımın en iyi vücuduna kavuşmayı umuyorum. Antremanlarda benimle birlikte, yanımda çalışarak bana yol gösterecek ve motive edecek bir PT ihtiyacım bulunuyor. Şile'de bulunan spor tesisi olarak varsa başka bir yer de uygun olabilir (otel vs varsa böyle bir çalışmanın yapılabileceği) NOT: Yazılı olarak iletişime geçmenizi rica ederim, telefonu acamadigim cok zaman oluyor.
55 yaşında annem için antrenör arıyorum. Antrenörün kadın olması istiyorum. Annem ev hanımı ve biraz fazla kiloları var. Yaşı daha fazla ilerlemeden Sporu hayatına kalıcı olarak entegre etmek isteğindeyim. Yaşından dolayı yapacağı hareketler sınırlı olduğu için, daha çok yürüyüş ve açık alan egzersizleri şeklinde ders yapılacaktır. Bu süreçte anneme arkadaşlık edip spora motivasyonunu sağlaması için derslerin yüzyüze olması önceliğimdir.
39 yaşındayım geçen yıl hipotroid nedeni ile emekli oldum. Emekli subayım, 14 yaşından beri düzenli spor yaparken bir yıldır spor yapmamaktan ve hastalığımdan kaynaklı kilo aldım ve kol , bel ağrıları da yaşıyorum. Sağlıklı uygun bir şekilde hem beslenmemi, hem egzersizlerimi planlayıp bana yol gösterecek bir eğitmene ihtiyacım var. Amacım tekrar düzenli spor yapabildiğim fit halime dönebilmek.
işim gereği çok yoğun ve geç saatlere kadar çalışmalarım olabiliyor bu nedenle biraz esnek saatler belirleyebilmeliyiz onun dışında hiçbir spor geçmişim bulunmamakta yani hangi hareketin nasıl doğru yapıldığını kavramam için biraz sabırlı olması gerekiyor yine motivasyonumu olumlu yönde etkileyebilen, hedeflerime ulaşmamda yardım edebilen güler yüzlü ve disiplinli biriyle çalışmak isterim.
İki yıldır kilo veriyorum, boyum 157, 138 den 61 e düştüm ancak son bir aydır hem kilo almaya başladım (guncel kilom 70,05) hem de ciddi sarkmalar söz konusu, toparlanmak ve kondisyonumu güçlendirmek istiyorum, irade, istikrar ve azim kelimelerini biliyor olsam da bu arkadaşlardan bende yok, bu nedenle beni daha çok kamcilayip zorlayacak birine ihtiyacım var.
Hiit tarzı kardiyo ağırlıklı antrenman yapmak ve birebir çalışmak istiyorum. Şunu 15x4 şunu 25x3 şu 20 dk yap ben gelcem denince motivasyonum bozuluyor. ısınma haricinde alet kullanmak istemiyorum. Postüral problemlerimi çözmek istiyorum omuz elevasyonum ve retraksiyonum var aynı zamanda yağ oranımı alatmak ve kaslarımı uzun forma sokmak istiyorum.

Personal Trainer ile Kesin Sonuç Alın

Personal trainer, yani kişisel antrenörler, sağlık, kilo kaybı ve vücut geliştirme amacıyla son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Peki, personal trainer neden bu kadar çok tercih ediliyor? PT ile çalışan insanlar genellikle neden kesin sonuç alıyor? Birlikte inceleyelim.

Etkili Kilo Kaybı

Personal trainerlar, sana bir program oluşturmadan önce yağ, vücut şekli ve benzeri farklı ölçümler gerçekleştirir. Ölçüm sonuçlarına göre hangi hareketlerin, hangi bölgeleri daha çok çalıştırdığını bildiği için seni daha odaklı bir şekilde hedefe götürür. Fitnessta program ve o programa sadık kalmak en önemli şeydir.

Disiplin

Personal trainer ile çalışmanın en önemli artılarından biri de seni kontrol etmesi ve disiplinli bir şekilde programı takip etmesidir. Bireysel çalışmada herhangi bir kişiye karşı sorumluluk duygusu taşımadığın için zaman zaman programı aksatabilirsin ama personal trainer ile çalıştığın zaman programı aksatma durumları mecbur kalmadıkça olmaz.

Doğru Hareket

Spor salonunda kullanacağın aletler çok teferruatalı görünmese de mutlaka dikkatli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Yanlış kullanımlar neticesinde sakatlıklar yaşayabileceğin gibi kas gruplarını etkin bir şekilde çalıştıramadığın durumlar da olur. Bu da hem kilo kaybında, hem de kas geliştirme süreçlerinde verimliliğini düşürür. 1 ayda alacağın yolu, 6 ayda alırsın.

Online Kişisel Antrenör

Pandeminin de etkisiyle son zamanlarda online kişisel antrenör ile çalışmak da oldukça popüler hale gelmeye başladı. Online dersleri genellikle skype üzerinden yaparak, hem vakit kazanabilir, hem de Türkiye'nin, hatta dünyanın her yerinden personal trainerlar ile çalışabilirsin. Online kişisel antrenörler ile whatsapp üzerinden sürekli iletişim halinde kalarak, beslenme düzenini ve gelişimini en iyi şekilde takip edebilirsin.


Personal Trainer hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Personal Trainer tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?