Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Ev dekorasyonu zordur ama dikdörtgen salon dekorasyon örnekleri uygulaması daha zordur. Mobilyalarınızı nereye koyacağınızı şaşırabilir, odayı bu dar görünümden kurtarmak için yollar arayabilirsiniz.


Dikdörtgen Salon Dekorasyonu Örnekleri ve Fikirleri

Dikdörtgen salonunuzu ufak tüyolarla olduğundan daha ferah ve geniş gösterebilirsiniz. İşte, özenle hazırladığımız farklı salon dekorasyon örnekleri...


Daha geniş göstermek için açık renkler tercih edin

Açık renkler (bej, krem, beyaz) odanızı daha geniş ve ferah bir görünüme kavuşturacaktır. Özellikle yüksek pencerelere sahipseniz işiniz daha da kolay!


Tren görünümünden kaçının

Mobilyalarınızı yan yana sıralayarak tren görünümü oluşmasına engel olun. Eğer çok dar bir salonunuz yoksa, mobilyalarınızı karşı karşıya koyarak dekorasyonda tren görünümünden kaçınabilirsiniz.


Yeterli genişlik varsa L tipi koltuk kullanışlı olabilir

Yeterli genişliğe sahipseniz L koltuk, kurtarıcınız olacaktır! Hem rahat hem şık görünümlü hem de küçük alanlar için ideal L koltuk modelleri, dikdörtgen salon dekorasyon örnekleri arasında sıkça göze çarpıyor.


Televizyonun konumu önemli

Televizyonunuzu, oturma grubunuzun karşısına koyabilirsiniz. Ama televizyonun çok büyük olmamasına özen gösterin. Çünkü odanın metrekaresine göre fazla büyük televizyonlar hem göz sağlığı açısından hem de dekorasyon açısından olumsuz etki yapmaktadır.


Dikdörtgen salon dekorasyonu örnekleri için bir köşesi dinlenme yeriniz olabilir

Salonunuzun en uç tarafında, pencerenin yanında küçük ama rahat bir sandalye ve yanında duvar kitaplığı, salonunuz için iyi bir tercih olabilir. Hem az yer kaplayacak, hem de boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir köşeye sahip olmuş olacaksınız.


Salonunuz dar ama modern bir görünüme kavuşabilir

Dar salonlar karanlık ve kasvetli görünüme mahkum değildir. Başarılı mobilya ve renk seçimleriyle modern bir görünüme kavuşabilirler. Duvarlara asacağınız tablolar bile evinizin tüm havasını değiştirebilir. Ya da ilginç aydınlatma araçları, bu konuda size yardımcı olacaktır.


Küçük Ev Nasıl Dekore Edilir?

Dikdörtgen salonlar kadar küçük evlerin dekorasyonu da oldukça zordur. Kare olmasına rağmen bazı odalar küçük oldukları için havasız ve basık görünürler. En şık mobilyalarla dizayn etseniz dahi karamsar bir hava yaratabilirler. Ufak tüyolarla küçük ev dekorasyonunda da başarıyı yakalayabilirsiniz Bunun için Küçük Oda Dekorasyonu Modelleri ve Püf Noktaları yazımızı inceleyebilirsiniz.


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?