Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Sizlere birbirinden güzel, birbirinden şık ev dekorasyon modelleri ve bu dekorasyonlara ulaşmak için faydalanabileceğiniz dekorasyon fikirlerimizi aktarmak istiyoruz. Bir evi dekore ederken dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili size ipucu vereceğiz.


Oda Oda Anlatımlı Ev Dekorasyon Modelleri

Bir evi dekore ederken renklerin birbiri ile uyumu çok önemlidir. Ev dekorasyon modelleri konusunda eşyaların yerleşimi de büyük önem arz eder.


Renga Renga Rengarenk

Renkler ev dekorasyon modelleri için çok önemli. Evlerimizi dekore ederken de renk seçimine dikkat etmeliyiz. Seçeceğimiz renk ruh halimizi etkileyecektir. Örneğin kırmızı renk coşturma etkisi olan, duygusal yoğunluk arttırıcı etkisi olan bir renktir. Beyaz renk ışık yansıtma özelliği olan ve ortamı serinletici bir etkisi vardır. Kahverengi eşyalar da doğallığı yansıtır.


Oturma Odası Nasıl Olmalı?

Oturma odası dekorasyonunda rahatınızı ön planda tutmalısınız. Alanınız da satın alacağınız eşyaları işlevine göre seçmelisiniz.


Mutfak Nasıl Dekore Edilmeli?

Mutfak bir kadının en çok vakit geçirdiği alanlardandır bir evde. Ayrıca kahvaltı olsun akşam yemeği olsun bir ailenin bir araya geldiği ve aile bağlarının kuvvetlendiği yerdir. Bu nedenle mutfağın dekorasyonunda sıcak renkler tercih etmek ya da ortamı aydınlatan beyaz rengini kullanmak mekanı yaşanılası kılacaktır. Şık bir gri renk de modern, profesyonel bir görünüm verecektir.


Salon Evlerin Baş Tacı

Ülkemizde salon genelde oturmadığımız, sürekli temiz ve düzenli tutmaya özen gösterdiğimiz, misafirler için ayırdığımız korunmuş bölgedir. Salonu dekore ederken öncelikle modern bir tarz mı yoksa klasik bir tarz mı benimseyeceksiniz buna karar vermeniz gerekir. Sonrasında renk seçimi gelir. Mobilya renkleri diğer eşyaların renginin seçiminde bir baz oluşturur. Ev dekorasyon modelleri için perde ve halılar mobilyalar ile birebir aynı renklerde olmak zorunda değildir, kontrast oluşturmak da tercih edilebilir.


Banyo Deyip Geçmemek Lazım

Banyonuzu kaliteli, toz göstermeyen renklerden seçeceğiniz fayans malzemeleri ile donatmanız faydalı olacaktır. Kokulu mumlar, minik figürlü sabunlar, minik dekoratif havlular banyonuza ayrı bir hava katacaktır. Elbette bu havluları misafirlerinize de sunabilirsiniz.


Objelerle Süsleyin

Evinizde kullanacağınız objeler, eve renk katacak. Bunun yanı sıra, örneğin aynalar dar alanları geniş göstermek için faydalanılacak objelerdendir. Seçeceğiniz kaliteli, birbirinden farklı dekoratif objeler evinizi daha zengin ve sıcak gösterecek.


Renkler, Odalar, Objeler ve Bütün Detaylarıyla Ev Dekorasyon Modelleri

Ev dekorasyon modelleri klasik ya da modern olabilir. Bir evi dekore ederken odaların hepsi birbiri ile uyumlu olmak zorunda değildir. Her odanın kendi içinde bir tarzı olması yeterlidir. Bu tarzı oluştururken renkler ve objeler de elbette çok kritiktir. Objelerin büyüklükleri, çeşitleri, hangi malzemeden yapıldıkları dikkat etmeniz gereken özellikler.


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 26 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?