Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 17/05/2021 tarihinde yazıldı.

Küçük ev dekorasyonuna dair ufak ipuçlarını kullanarak evinizi hem olduğundan daha ferah gösterebilir, hem de küçük evin sahip olduğu sıcak ve samimi havayı yakalayabilirsiniz. Yani, küçük eviniz olduğu için üzülmeyin; bu durumu küçük ev dekorasyon örnekleri ile avantaja dönüştürebilirsiniz.


Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri Nelerdir?

Küçük, kutu gibi evler dekorasyon konusunda özen ister. Çünkü mobilyaların seçiminden renk tercihine kadar her detayda evin küçük olduğu göz önünde bulundurulmalıdır. Sizin için hazırladığımız küçük ev dekorasyon örnekleri sayesinde evinizi küçük ama sıcak bir aile ortamına dönüştürebilirsiniz.


Açık mutfağı olan küçük ev dekorasyon örnekleri

Eviniz küçükse ve mutfağınız açık mutfaksa, ilham alabileceğiniz birkaç tüyomuz var. Öncelikle, açık renkler kullanarak evinizi aydınlık ve ferah gösterebilirsiniz. Ayrıca mutfak tezgahını hem tezgah hem de masa olarak kullanabilirsiniz. Bu yüzden kenarlarına çok büyük olmamak kaydıyla bir kaç sandalye koyabilirsiniz.


Az ve küçük eşyalar ile küçük ev dekorasyon örnekleri

Az yer kaplayan eşyalara yer vermeli, gereksiz eşyaları evinizde bulundurmamalısınız. Küçük bir sehpa, küçük bir yemek masası, berjer yerine rahat ve küçük bir sandalye kullanabilirsiniz.


L tipi koltuk

L tipi koltuk hem rahat olduğu için hem de berjer gibi ekstra koltuğa ihtiyaç duyulmadığı için küçük evlerde tercih edilebilir.


İlgi çekici dekoratif eşyalar

Bir bisiklet veya sehpa görevi gören bavullar... Kimsenin aklına gelmeyecek fikirlerle evinizi küçük ama eşsiz bir cennete dönüştürün.


Yatak odası

Yatak odanız çok küçükse, duvara kullanabileceğiniz raflar monte edebilirsiniz. Ve yeterli aydınlatma ile odanızı olduğundan daha aydınlık gösterebilirsiniz.


Çekmeceli yatak

Eşyalarınızı koyabileceğiniz dolap için yeriniz az ise, yatak seçiminizde dikkatli davranmalısınız. Alt kısmı çekmeceli olan yataklar fazla eşyalarınızı yerleştirmeniz için size imkan sağlayabilir. Ayrıca hem koltuk hem yatak olarak kullanabileceğiniz tarzda yatak seçmenizde de fayda var. Kitaplık için de ayrı bir yer işgal etmek yerine, duvara monte edebileceğiniz kitap raflarını tercih edebilirsiniz.


Küçük evin küçük balkonu olur

Küçük bir eviniz varsa, tahmin ediyoruz ki balkonu da oldukça küçüktür. Küçük ev dekorasyon örnekleri kadar balkonun dekorasyonu da oldukça zordur. Yaz aylarının sıcak günlerinde akşamları serinlemek için çıktığınız balkonda oturacak yer bile bulamıyor olabilirsiniz. Ama farklı balkon dekorasyon önerilerimizle size bu konuda da yardımcı olabiliriz. O halde, buyurun yazımıza; Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?