Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nikah şekerleri, nikah törenlerinin demirbaşlarındandır. Nikahı düğünde yapmayan hemen hemen her çift nikah şekeri dağıtır. Nazar boncuklu nikah şekeri genellikle nazara inanan çiftler tarafından sıkça tercih edilir. Hem kendilerine nazar değmemesi için hem de gelen misafirleri de nazardan koruması için bu şekerler dağıtılabilir.


Nazar Boncuklu Nikah Şekeri

Nazar boncuklu nikah şekeri çok tercih edilen modellerden biri olsa da nazara inanan çiftler bu şekerden vazgeçmek istemiyor. Nazar boncuğu uzun yıllardır zaten evlerde çok sık görüldüğü için misafirler de kendi evlerine nazar değmesin diye bu şekerleri severek evlerine götürüyorlar..


Fatma'nın Eli Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Örnekleri

Fatma'nın Eli'nin koruyucu olduğuna ve şifa verici bir etkisi olduğuna inanılır. Bu nedenle nazara fazlaca inanan insanlar tarafından nikah şekeri olarak hem Fatma'nın Eli hem de nazar boncuğu tercih edilebilir. Ekstradan nazar boncuğu kullanmak istemiyorsanız Fatma'nın Eli'nin üzerine de minik nazar boncukları yapıştırabilirsiniz.


Kalpli Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri

Klasik nazar boncuklu nikah şekerleri size cazip gelmiyorsa biraz daha farklı modeller seçebilirsiniz. Örneğin kalpli bu nazar boncuğunu minik beyaz çiçeklerle süsleyerek misafirlerinize hediye edebilirsiniz.


Taşlı ve Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri

Biraz abartılı tasarımlardan hoşlanıyorsanız nazar boncuğunun etrafını inci taşlarla süsleyerek hoş bir nikah şekeri oluşturabilirsiniz. Taşları biraz daha küçük tercih ederek daha sade modeller ortaya çıkartmanız da mümkün.


Nazar Boncuklu Hayat Ağacı Şekeri

Hayat ağacı son yıllarda süs eşyası olarak sık sık kullanılıyor. Nikah şekeri olarak da tercih edilen hayat ağacını nazar boncuklarıyla süsleyerek kullanabilirsiniz. Hayat ağacının tek dezavantajı boyunun biraz fazla büyük olmasıdır.


Uğur Böcekli Nazar Boncuğu Nikah Şekerleri

Uğur getiren ve nazardan koruyan iki objeyi bir arada görmek mümkün. Uğur böceği size uğur getirirken, nazar boncuğu da nazardan koruyacaktır. Uğur böceğinin üzerine serpiştirilmiş minik nazar boncukları nikah şekeri için hoş bir tercih olabilir.


Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri

Nazar boncuklu nikah şekeri size fazla klasik geldiyse ve biraz daha farklı bir tasarım arıyorsanız deniz yıldızı nikah şekeri tercih edebilirsiniz. En güzel deniz yıldızı nikah şekeri modelleri için Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları isimli yazımıza mutlaka göz atın.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 66 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?