Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nişan, kına, düğün gibi davetlere katılan misafirlere hediyeler dağıtılır. Oğlunuzun sünnet düğününe gelenlere de sünnet şekeri dağıtabilirsiniz. Sünnet şekeri malzemeleri de diğer özel günler için kullanılan malzemelere benzemektedir.


Sünnet Şekeri Malzemeleri

Sünnet şekeri malzemeleri nişanda, kınada ve düğünde kullanılan malzemelerle hemen hemen aynıdır. Sadece süslemeleri değişiktir. Bu malzemelere farklı süslemeler ekleyerek değişik sünnet şekerleri yaptırabilirsiniz.


Biblolu Sünnet Şekeri Malzemeleri

Biblolu sünnet şekerleriyle çok şirin hediyelikler yapabilirsiniz. Bu görseldeki gibi sünnet çocuğu biblosu olan bir sünnet şekeri yaptırabilirsiniz. Biblonun üzerindeki çocuğun biraz sizin oğlunuza benzemesine dikkat ederseniz çok daha hoş bir anı olabilir.


Motosikletli Sünnet Şekeri Malzemeleri

Sünnet şekerinizde şirin bir tasarım istiyorsanız bu tarz motosikletli bir şeker yaptırabilirsiniz. Bu sünnet şekeri, gelen misafirlerinizin evinde de güzel bir süs olarak duracaktır. Motosikletin üzerinde bir sünnet çocuğu olursa sünnete uygun bir tasarım olacaktır.


Ay Yıldız Asalı Sünnet Şekeri Malzemeleri

Sünnet düğününde çocukların elinde genellikle bir asa olur. Bu asayı sünnet şekerinize taşıyarak şık hediyelikler yapabilirsiniz. Çocuğunuzun asasında da ay yıldız motifleri kullanırsanız çok daha güzel bir uyum yakalayabilirsiniz.


Asalı Sünnet Şekeri

Çocukların sünnetinde aksesuar olarak kullandığı asaya benzer bir asayı sünnet şekerinize taşıyarak, gören herkesin bunun bir sünnet şekeri olduğunu anlayabilirsiniz. Bu sünnet şekeri oldukça zarif ve şık duruyor. Tüllerle, inci taşlarla ve kurdeleyle süsleyerek çok şık bir sünnet şekeri yaptırabilirsiniz.


Çerçeveli Sünnet Şekeri

Çerçeveli şekerler, her davet için kullanılmaktadır. Çocuğunuzun fotoğrafını koyarak bu güzel çerçeveleri dağıtabilirsiniz. Ayrıca eğer isterseniz fotoğraf koymadan da dağıtarak misafirlerinizin kendi fotoğraflarını koymaları için güzel bir armağan verebilirsiniz.


Nazar Boncuklu Sünnet Şekeri

Hem çocuğunuza nazar değmesin hem de gelen misafirlerinize şans getirsin diye uğur böcekli nazar boncukları dağıtabilirsiniz. Bu uğur böceklerini renkli pullarla süsleyerek daha hoş bir süsleme yapabilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 127 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?