Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Gelin ve damatlar artık farklı model nikah şekerleri arıyor. Yeni, alternatif ve kişisel tarzlarını yansıtacak modeller öncelikli. Nar nikah şekeri de bunlardan biri. Bu özel modelin birçok da anlamı var.


Bereketli ve Şık Modeller

Narın kültürümüzdeki yeri elbette ayrı; bereketi temsil ettiği için sıklıkla tercih ediliyor. Nikah şekerlerinde narın kullanımı ise henüz yeni. Fakat bu modellerle kendi nikah şekerinizi yapabilir; yeteneğinizi de gözler önüne serebilirsiniz.


Seramik narlarla hatıralar yaratın

Hazır alacağınız bu küçük narlarla davetlilerin evinde sizi her an hatırlayacakları bir hatıra da ortaya çıkarmış olacaksınız. Narların baş kısımların tül içine yerleştireceğiniz küçük lavantalarla sevimli bir hava da katmış olacaksınız. Bu modelle hem bereketi simgelemiş, hem de evlerde her an akıllarda kalmış olacaksınız.


Kırmızının hakkını veren nar nikah şekeri

Nikah şekerinizde nar simgesini kullanmak istiyorsanız; onu nasıl süsleyeceğinize de karar vermeniz gerekiyor. Bu şekilde onu ön plana çıkarabilir veya yalnızca rengini kullanıp, farklı tarz bir nikah şekeri yaratabilirsiniz. Bu modelde de desenli bir tülün yanına eklenen kırmızı çiçekler sayesinde hem narın rengini ortaya çıkarmış, hem de gösterişli bir nar nikah şekeri elde etmiş olacaksınız.


Gösterişli bir nar nikah şekeri arıyorsanız

Nikahınızın bu önemli detayı için aradığınız gösterişli bir modelse, bu nar şeklindeki gümüş kaplama nar nikah şekeri tam size göre. Dış kısmını süsleyeceğiniz tülü dilediğiniz renkte seçebilir ve içini istediğiniz şeker ile doldurabilirsiniz. Hem kullanışlı, hem de özenli bir model olarak akıllarda kalacak bu nikah şekeri modeli için bir miktar daha yukarıda bir bütçe ayırmanız gerekecek.


Eskitme modelleri ile temanıza uyum sağlayın

Gümüş kaplama veya eskitme modelli nar nikah şekeri ile hem elegan, hem de modayı takip eden bir nikah şekeri modeli yaratabilirsiniz. Nikahınızın yapılacağı mekan ve genel tema ile uyumlu olursa çok daha farklı bir atmosfer yaratacak olan bu modeller, dilediğiniz detaylarla da süslenmeye uygun.


Kadife sıcaklığı ile narın sıcaklığını bir araya getirin

Nar figürünün sempatik görünümü ve kadifenin sıcaklığını bir nikah şekerinde bir araya getirirseniz, hem sizin, hem de misafirlerin hoşuna gidecek bir detay yakalamış olursunuz. Bu detayla en özel gününüze de farklı bir renk getirmiş olacaksınız. Dilerseniz, En İlginç Nikah Şekerleri Örnekleri, Modeller ve Fikirleri başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 16 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?