Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Dövme yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Bu önemli noktalar çoğunlukla dövmeyi yapacak olan Bursa dövmecileri ve dövmenin yapılacağı ortam ile ilgilidir. Öncelikle ortam hijyenik olmalıdır, kullanılacak dövme iğne ve uçları tek kullanımlık olmalıdır, kullanılan boyalar kaliteli olmalıdır.


En İyi Bursa Dövmecileri Listesi

Bu önemli noktalar arasında en çok dikkat edilmesi gereken unsur ise dövmeyi yapacak kişi profesyonel olup olmadığıdır. Bu yazımızda sizler için en profesyonel Bursa dövmecileri önerileri sunuyoruz.


Tugay Tuna Bursa Dövmecileri

Dövme yaptırmak istiyorsanız öncelikle dövme yaptıracağınız yerdeki malzemelerin sağlık açısından uygunluğundan dövme sanatçısının profesyonelliğine kadar her detaya dikkat etmelisiniz. Her açıdan sağlığa uygun bir dövmeci arayışındaysanız Tugay Tuna Dövme, sizin için en iyi seçeneklerden biri olabilir.

Adres: Atatürk Cad. Çağlayan İşhanı N.52 K.1 D.1 Osmangazi-BURSA

(Kafkas karşısı, Vakıfbank yanı, Kamil Koç üstü)

Telefon: 0536.651 81 89


Dubstep Tattoo

Farklı şekillerde, renklerde, resimlerde birbirinden güzel dövme çalışmalarının altına imzasını atan bu mekanda oldukça profesyonel bir ekip tarafından hizmet veriliyor. Ayrıca tüm koşullar insan sağlığı için uygun hale getirilmiş. Bu yüzden güvenilir Bursa dövmecileri arasında yer alan bu mekanı siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Adres: Kuruçeşme Mh. Sakarya Cd. No:91 Arap Şükrü Sokağı / Bursa

Telefon: 0530 930 9275


Prusa Tattoo & Piercing Stüdyosu

Bursa dövmecileri arasında en çok bilinen mekanlardan bir diğerini sunuyoruz sizlere. Prusa Tattoo'da hem kalıcı hem de geçici dövme hizmeti veriliyor. Ayrıca piercing hizmeti veren ve bu konuda da çok başarılı bir mekan.

Adres: Görükle Sakarya, Üçoluk Cd. No:11, 16285 Nilüfer/Bursa

Telefon: 0553 921 68 60


Think Studio Tattoo

Omzunuza, kolunuza, bacağınıza... Farklı dövme şekilleriyle vücudunuz için aklınızda tasarladığınız dövme modelini yaptırma imkanı bulabileceğiniz bir Bursa dövmecileri.

Barış Mahallesi Sümer Sokak Işığıgür Sitesi B Blok 8-A Nilüfer/Bursa

Telefon: 0532 396 12 33


Tattoo 12 Bursa Dövme ve Piercing Stüdyosu

Hayalini kurduğunuz dövmeyi vücudunuza yaptırabileceğiniz bir yer olan Tattoo 12, en sevilen Bursa dövmecileri arasında yer almaktadır. Siz de eğer Bursa'da yaşıyorsanız ve en iyi Bursa dövmecileri hakkında araştırma yapıyorsanız bu stüdyoyu listenize ekleyebilirsiniz.

Adres: Altıparmak Cad. Karadağ Pasajı No:56 – B7 Osmangazi / BURSA Telefon: 0542 615 12 12


Farklı Dövme Modelleri

Dövme konusunda birçoğumuz kararsızlık yaşarız. Özellikle kalıcı dövme konusunda büyük bir özenle, uzun süre düşünerek karar vermeye çalışırız. Size bu konuda fikir verebilecek bir yazımız var. Anlamlı Dövme Modelleri linkine tıklayarak en güzel dövme modellerine ulaşabilirsiniz.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler için en iyi profesyonel listesi
5.0 17 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?