Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Bir anlık hevesle yapılan dövmelerden daha sonra pişman oldunuz ya da aşkınızı herkese ilan etmek için sevgilinizin adını teninize yazdırdınız fakat ilişkiniz umduğunuz gibi devam etmedi. Bu gibi nedenlerden dolayı beğenmediğiniz eski ya da hatalı dövmelerinizi kamufle edebilmek için dövme kapatma işlemlerinden faydalanabilirsiniz. Dövme sildirmek de alternatifleriniz arasında yer alsa da uzun ve acı verici olduğu için dövmelerinizin üzerini yeni bir dövme modeli ile örtmeyi de tercih edebilirsiniz.


Dövme Kapatma İçin Öneriler

Artık istemediğiniz dövmenizi kapatmadan önce tekrar aynı yollardan geçmemek ve ileride o dövmeden de pişman olmamak için yeni tasarım konusunda iyice düşünmeli ve işini iyi yapan birilerinden yardım almalısınız.


Dövme kapatma işlemi nasıl yapılır?

Eski dövmenizi beğenmeyebilirsiniz ya da rengi solmuş olabilir. Bu gibi durumlarda istenmeyen dövme üzerine yeni bir tasarım yapılabilir. Bu sayede eski dövmenizden eser kalmayacaktır. Dövme kapatma işlemi dövmeyi tamamen kapatmak zorunda değildir. Dövmenizi farklılaştırmak veya daha kaliteli hale getirmek için de tercih edilebilir.

Herhangi kesik, yara veya ameliyat izlerini kapatmak için de dövme kapamayı düşünebilirsiniz. Bu sayede vücudunuzdaki istenmeyen izlerden de kurtulabilirsiniz.


Dövme yaptırmadan önce dikkat edilmesi gerekenler

Dövme kapatma veya sildirmek gibi işlemlerle uğraşmamak için dövme yaptırmak için aceleci davranmamakta fayda var. Ayrıca aşağıda belirtilen önerilere dikkat etmeniz halinde ileride pişman olma ihtimalinizi azaltabilirsiniz.

  • Dövme yaptırmadan önce bir çok dövme sanatçısı ile görüşmeli ve fikir alışverişinde bulunmalısınız.
  • Dövme sanatçısının önceki çalısmaları incelemelisiniz.
  • Popüler dövmelerden uzak durmalısınız, başkalarında gördüğünüz dövmelerin sizde de aynı şekilde duracağınızı düşünmemelisiniz. Kendinize özel tasarıma dövme sanatçısı ile karar vermelisiniz.
  • Kendinizi en iyi şekilde yansıtabilecek tasarımları seçmelisiniz. Sırf dövme sahibi olmak için dövme yaptırmamalısınız.
  • Dövme ile ilgili kararlarınızı verirken teninize işlenen her çizginin bir ömür boyu sizinle olacağını aklınızdan çıkarmamalısınız.

Geçici Dövme Modelleri

Dövme kapatma işlemi istenmeyen dövmelerden kurtulmayı sağlasa da pişmanlık ya da hayal kırıklığı yaşama ihtimalini en baştan ortadan kaldırabilirsiniz. Geçici dövmeler ile istediğiniz modelleri deneyebilir ve vücudunuzda taşımaktan mutluluk duyarsanız aynı deseni kalıcı dövme yaptırabilirsiniz.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? için en iyi profesyonel listesi
5.0 21 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?