Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Geçmişi Mısır mumyalarını süsleyecek kadar eskilere dayanan ve ülkemizde de bir tabu olmaktan çıkarak vücutları renklendiren dövmeler zamanla boyut değiştirdi. Artık o tüm kolu, tüm sırtı ya da tüm vücudu kaplayan dövmeler değil, daha minimal daha kolay dövmeler moda. Bizde sizler için kolay dövme modelleri arasından bir seçki yaptık.


En Kolay Dövme Modelleri

Kolay dövme modelleri için minimal, gömme ve gizli tasarımlar ön plana çıkıyor. El ve ayak bileğine yapılan kolay dövme modelleri de oldukça hoş ve ilgi çekici.


Sezonluk minimal kolay dövme modelleri

Örnekte de görüldüğü gibi yaz aylarında minilerinizi giyince kendini gösterecek olan bu tarz dövmeler son dönemlerde oldukça popüler. Daha çok sonsuzluk ve aşk teması üzerine kurulu göze batmayan, ama görülünce dikkat kesilen dövmeler için genellikle baldırlar ve diz üstü seçiliyor.


Bilek içi kolay dövme modelleri

Görülmesi için yakın temasın gerektiği, daha çok dövdürülen kişiye özel olup onun devamlı görüş açısında kaldığı bu tarz dövmelerde en popüler figürler hayvanlar ve çiçekler. Bir çiçek kadar narin ya da bir tilki kadar kurnaz olduğunuz sinyalini vermek artık çok kolay ve boyutundan dolayı daha az acılı.


Halka dövmeler

Tüm kolu ya da bacağı ince çizgilerle saran halka dövmeler kesin bir şekilde dövüldüğü yeri ikiye ayırdığı için oldukça dikkat çekici. İnce halkanın en görülen yerine konulan figür ya da yazı ise dövmenin anlamını arttırır. Yaşam felsefenizden ya da kişisel zevkinizden ipuçları vermenizi sağlıyor.


Simgesel kolay dövme modelleri

Daha çok kürek kemiği ve göğüslerde tercih edilen ve kişiye özel bir simgenin dövülmesiyle ortaya çıkan simgesel dövmeler 2016 yılının en popüler dövmeleri arasında. En kısa açıklaması ile hayat felsefenizi simgeleyen şekli buluyor. Onu sizi çıplak görecek kadar özel birine göstererek kendinize dair bir ipucu vermiş oluyorsunuz.


Varla yok arasındaki "yarı gizli" dövmeler

Ne çok gizli, ne çok ortada. Ne var, ne yok gibi. Hem boyut küçüklüğü hem de ense, göbek altı, bel oyuğu, parmak arası, kulak arkası gibi yerlerin tercih edilmesiyle ilginç bir dövme akımı. Daha çok kişide nereye baktığınızla ilgili olarak görebileceğiniz bu dövmeler sürpriz seven insanların daha çok tercihi oluyor.


Kol içi kolay dövme modelleri

Kol içine yapılan ve minimal dövmelere göre biraz daha büyük olan bu dövmelerin özelliği ise daha çok çizgilerden oluşması. İç boyama ya da gölge gibi detayları pek bulunmayan ve keskin hatlarla çizilen bu dövmelerin meraklılarının da keskin hatları olduğu, ne istediğini bildiğini söylemek pekte yanlış olamaz.


Gömme kolay dövme modelleri

Vücutlarda bulunan çukurlara işlenen ve oldukça küçük, sade figürlerden oluşan bu dövmeler derdini kısa ve net bir şekilde anlatmayı sevenlerin tercihi olarak, vücut estetiğini bozmadığından göze de kötü görünmüyor.


Bilek üstü dövmeler

Kadınlar tarafından uzun süredir tercih edilerek popülerliğini koruyan ayak bilek üstü dövmeler hem dikkat çekici. Hem de şık duruşu ile en az büyük dövmeler kadar dolu dolu duruyor. Özellikle sağ ayak bilek üstü ve içine konumlandırılan bu kolay dövme modelleri ile verilen mesajlar daha kişisel ve narsist oluyor.

Dövme dediğin büyük ve dikkat çekiçi olur diyenler de Sırt Dövme Modelleri için Fikirler başlıklı yazımızdan fikir alabilir.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 21 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?