Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Melek dövme modelleri, en çok tercih edilen dövme tasarımlarının başında gelmektedir. Sadece melek kanatlarının kullanıldığı minimal melek dövmelerinin yanı sıra hare, şeytan gibi figürler de melek dövme modeli olarak ön plana çıkmaktadır. Güzel bir görünüm sunan melek dövmeleri, tercih edilen dövme tasarımına göre farklı anlamlar taşısa da genel olarak melek dövmelerinin uğur getirdiğine inanılır. Hayata gözlerini kapamış veya artık yakınınızda olmayan birine duyulan özlem de melek dövme modelleri ile temsil edilebilir. Melek kanatları ise hayatın zorluklarına göğüs germeyi ve özgürlüğü simgeler.


Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri

Melek dövme modelleri her zaman trend olan dövme tasarımlarından biridir. Bu nedenle ilk kez dövme yaptıracaklar arasında da oldukça yaygındır. Tek başına kullanılabileceği gibi yazı ve isim dövmeleri ile birlikte de kullanılabilir. Uğur getirdiğine inanılan melek dövmeleri, genellikle vücudun üst kısımlarına uygulanır. Siz de tercihinizi melek dövmelerinden yana kullanacaksanız, size sunduğumuz farklı ve yaratıcı melek dövmelerine göz atabilir ve kendinize en uygun dövmeyi bulabilirsiniz.


Omuz ve kol bölgesi için melek dövme modelleri

Omuz ve kol bölgesi, melek dövmeleri için en çok tercih edilen yerlerdir. Bilek içi, kol,parmak gibi alanlara daha küçük melek dövmeleri uygulanabilir. Omuzdan başlayıp tüm kolu saran melek ya da melek kanadı dövmeleri özellikle erkeklerde ihtişamlı bir görüntü yaratmaktadır.


Sırt ve bel bölgesi için melek dövme modelleri

Genellikle kadınlar, belin altında kalan alanı melek dövmeleri için tercih etmektedir. Ayrıca sırtın iki yanına yerleştirilen melek dövmeleri sırt dekoltesine sahip giysiler ile harika bir görüntü yarattığı için kadınlar arasında oldukça popülerdir. Erkekler ise tercihlerini sırtı kaplayan, sanat eserlerini andıran detaylara sahip melek dövmelerinden yana kullanabilirler. Melek dövmeleri omuza yapıldığı zaman harika bir görüntü ortaya çıkmaktadır.


Melek Kanadı Dövme Modelleri

Özellikle sırta melek kanadı dövmesi son zamanlarda oldukça popüler olarak tercih edilmektedir. Bebek melek dövmeleri ile birlikte muhteşem olmaktadır. Pişmanlık yaşamamak için melek dövmesini yaptırmadan önce dövmeyi yapacak kişiyle konuşmanız ve tam olarak nasıl bir model istediğinizi belirlemeniz gerekir. Model üzerinde uzun süre kafa yormanız, hayal kırıklığına uğrama ihtimalinizi azaltacaktır.


Sırt Dövmeleri İçin Fikirler

Sırtınıza dövme yaptırmayı düşünüyorsanız, melek dövmelerinin yanı sıra farklı tasarımları da düşünebilirsiniz. Nasıl bir dövme yaptıracağınıza karar vermek için sırt dövmeleri için en güzel fikirleri sunduğumuz yazıya göz atabilirsiniz.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları için en iyi profesyonel listesi
5.0 16 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?