Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Oldukça geniş olan omuz bölgesi, her çeşit dövme için uygundur. Bu alanın büyük ve geniş dövmelere uygun olması nedeniyle omuz dövme modelleri için sıklıkla tercih edilmesinin diğer nedeni de uygun olmayan durumlarda dövmenizi kolaylıkla saklayabilme olanağı sunmasıdır.


Omuz Dövme Modelleri İçin Farklı Öneriler

Omuz dövmesi hem erkeklerin hem de kadınların en sevdiği dövme türlerindendir. Siz de omuz dövmesi yaptırmayı düşünüyor fakat nasıl bir dövme yaptıracağınıza karar veremiyorsanız, bu yazı tam size göre.


Hem erkekler hem de kadınların gözdesidir, omuz dövme modelleri

Özellikle erkekler omuzdan başlayıp sırta kadar devam eden kısma dövme yaptırarak dikkat çekici bir görünüm elde edebilirler. Kadınlar ise genelde daha küçük tasarımları tercih ederler.


Kadın Omuz Dövme Modelleri

Kadınların da sıklıkla tercih ettiği omuz dövmeleri, sahibini şık ve çekici göstermek konusunda oldukça iddialıdır. Omuz dövmeleri, omzun tamamını ya da omzun küçük bir bölümünü kaplayacak şekilde tasarlanabileceği gibi omzun ön tarafına, arka tarafına ya da üst tarafına yaptırılabilir.


Yıldız, Kuş, Kelebek Desenli Omuz Dövme Modelleri

Kadınlar daha çok yıldız, kuş, kelebek gibi küçük desenlere sahip omuz dövmelerini tercih etseler de kola,sırta veya göğüse doğru uzanan büyük dövme modellerini de seçebilirler.


Erkek Omuz Dövme Modelleri

Erkeklerin en sevdiği dövme bölgelerinden biri olan omuz bölgesi, özellikle tribal dövme sevenlerin gözdesidir. Omuzdan kola doğru inen ya da omuzdan sırta doğru uzanan modeller en çok tercih edilen dövme tasarımları arasındadır.


3 Boyutlu Omuz Dövme Modelleri

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen üç boyutlu dövmeler, omuzları da kaplamaya başladı. Bu modeldeki gibi gerçekçi görünen dövmeler ile siz de sıra dışı bir görünüme kavuşacaksınız.


Farklı Omuz Dövme Modelleri

Omuz dövme modelleri hakkında daha fazla fikir edinmek isterseniz, birbirinden çarpıcı modellerin yer aldığı galerimizden ilham alabilirsiniz.


Tribal Dövmeler İçin Harika Öneriler

Tarihi geleneksel kabile dövmelerine dayanan tribal dövme modelleri, en eski dövme türlerinden biridir ve omuz bölgesi için en çok tercih edilen dövme çeşididir. Özellikle erkeklerin tercih ettiği tribal dövme modelleri, sadece çizgilerden meydana gelir ve bazen hiçbir anlam taşımaz, sadece görsel amaçlı kullanılır. Siz de omuz dövmesi yaptırmayı düşünüyorsanız, tribal dövme modellerine bir şans verebilirsiniz.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 17 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?